غرامت های معوقه کشاورزان تا اول مهر امسال پرداخت می شود

مدیر صندوق بیمه کشاورزی آذربایجان غربی گفت: غرامت های معوقه کشاورزان تا اول مهر امسال پرداخت می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، مرتضی شهیدی، مدیر صندوق بیمه کشاورزی آذربایجان غربی، عصر روز گذشته (13 تیر) در جلسه ستاد بیمه کشاورزی استان گفت: در نظر داریم امسال نیز قبل از آغاز سال زراعی جدید غرامتهای معوقه کشاورزان را تا اول مهرماه سال 91 پرداخت کنیم.


وی با بیان اینکه 370 میلیارد ریال غرامت در سال زراعی 91-90 به کشاورزان و دامداران آذربایجان غربی پرداخت می شود، افزود: صندوق بیمه کشاورزی در سال زراعی90-89 نیز رقمی بالغ بر 371 میلیارد ریال غرامت پرداخت کرد.


وی در خصوص آمار عملکرد بیمه کشاورزی در سال زراعی 91-90 استان آذربایجان غربی نسبت به سال زراعی گذشته، گفت: در زیربخش محصولات باغی 10 درصد افزایش سطح بیمه در سطح20 هزار و 876 هکتار، در زیربخش محصولات زراعی کشت پائیزه با 10درصدکاهش در سطح 195 هزار و 216 هکتار وکشت بهاره با20 درصد افزایش در سطح 61 هزار و 636 هکتار و در زیربخش منابع طبیعی و مرتعداری در سطح 9 هزار و 892هکتارتحت پوشش صندوق بیمه کشاورزی قرارگرفته اند.


وی ادامه داد: در زیربخش دام وطیوروآبزیان تعداد 245 هزار و 841 راس دام بیمه شده اند که در واحد طیور به میزان2/88 درصد و در زیر بخش دام 5/4 درصد نسبت به سال قبل افزایش سطح پوشش بیمه ای داشته ایم.


شهیدی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی استان، سالانه بخش مهمی از تولیدات محصولات کشاورزی و دامی با بروز خسارت و بلایای طبیعی از دسترس خارج می شود که می توان با شناسایی و کاهش عوامل خطر در بروز خسارت به توسعه پایدار در تولید محصولات کشاورزی و دامی دست یافت.

 

به گفته وی، کشور ما از لحاظ تعداد بیمه گذار در بخش بیمه کشاورزی دومین کشور در سطح جهان محسوب می شود و 151 نوع محصول کشاورزی تحت پوشش حمایتی بیمه کشاورزی قراردارد.


رضا یوسفی رضایی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی نیزدر ادامه اصلاح ساختارهای فنی و بهداشتی درجهت افزایش امنیت زیستی، تخصیص تسهیلات بانکی ویژه جهت خرید بیمه نامه درکلیه واحدهای تولیدی استان را از جمله راهکارهای کاهش عوامل خطر در بروز خسارت در واحدهای پرورش دام وطیوروآبزیان عنوان کرد.


وی، اطلاع رسانی به موقع ازتنش های جوی و آب و هوایی خسارت زا به بهره برداران و تولیدکنندگان از طریق پیامک و رسانه های جمعی توسط اداره کل دامپزشکی و ارتقا سطح علمی بهره برداران وتولیدکنندگان استان با برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی را از دیگر راهکارهای کاهش عوامل خطر در بروز خسارت عنوان کرد.

 

وی ادامه داد: از آغاز سال زراعی جاری 91-90 تاکنون در راستای ترویج واشاعه فرهنگ بیمه، تعداد 362 مورد جلسه ترویجی یکروزه، 8هزار و 290 مورد اطلاعیه وپوستر تبلیغی، 5 هزار 136 مورد نشریه و بروشور ،31 برنامه رادیویی و6 برنامه تلویزیونی،52 مورد پیام رادیویی و87 دوره آموزشی اجرا و تعداد 25 هزار و 119 بهره بردار بخش کشاورزی با مزایای بیمه، نحوه عقد قرارداد و تعیین میزان خسارت وارده آشنا شده اند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 148461

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha