به گزارش خبرگزاری شبستان ،بهمن درّی معاون امور فرهنگی وزیر ارشاد،گفت: ما در طلیعه ظهور قرارداریم و انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل و استمرار آن با رهبری حضرت آیتاله خامنهای (مد ظله العالی) نشان داد که این نگاه واقعیتی انکارناپذیر است.
که در جمع خادمان حضرت امام زمان (عج) سخن میگفت، ضمن بیان مطلب بالا افزود: تقویت فرهنگ مهدویت باید هوشمندانه و به دور از هیاهو و با رعایت حساسیتهای لازم صورت گیرد؛ و نباید هر کسی به خود حق دهد درباره مهمترین مسئله جهان اسلام که باید علما و روحانیت و مراجع بزرگوار آن را تبیین کنند، سخنان کم مایه و بیبنیان ایراد کند.
وی گفت: تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبتنی بر ارتقای فرهنگ مهدوی براساس دکترین مهدویت به عنوان یکی از آموزههای محکم اعتقادی است و در این راستا از فعالیتها و اقدامات مبتکرانه و مبدعانه حمایت جدی بعمل آورده است.
انتشار کتاب هایی با موضوع عرفانهای نوظهور و کاذب مهار شده است
درّی افزود: خرید کتابهایی با موضوع مهدویت و امام زمانشناسی و حمایت از انتشار کتابهایی با موضوع مهدویت در صدر خرید و حمایت از کتابهای دینی معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد قراردارد.
وی گفت: اساس تفکر و فرهنگ مهدوی به خاطر جان مایه های اعتقادی، همواره مورد هجمه دشمنان و دوستان ناآگاه بوده است. از همینرو باید هوشیارانه توطئههای رنگارنگ دشمنان رصد شده و با آن مقابله شود.
معاون امورفرهنگی ادامه داد: یکی از توطئهها، ظهورعرفانهای بدلی و کاذب و دروغین است که از سالهای گذشته در عرصه کتاب نفوذ کرده است که خوشبختانه در این دوسال با اقدامات جدی در دو عرصه سلبی و ایجابی از جمله بسترسازی برای انتشار نقد این نوع عرفانهای غیرالهی و ضد دینی مهار شده است؛ به گونهای که براساس گزارش یکی از مراجع اطلاعاتی و امنیتی دربیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، عرضه این نوع آثار بشدت کاهش یافته است.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ،درّی گفت: اکثریت ناشران ما متدین و متعهد هستند و ساحت آنها به دور از انتشار کتابهای عرفانهای کاذب است این نوع کتابها توسط دو ـ سه ناشر منتشر میشدند که با تذ کراتی که داده شده است رویه آنها نیز تغییر کرده است و حتی ناشری که اقدام به انتشار عرفانهای سرخپوستی و هندی و چینی میکرده ، اکنون به تولید و انتشار نقد این نوع عرفانها روی آورده است.
وی در پایان افزود: در مقولههای فرهنگی باید توازن لازم در اقدامات بازدارنده و ایجابی وجود داشته باشد و صرفاً نمیتوان به بگیر و ببند بسنده کرد بلکه با حمایت از فعالیتهای جدی فرهنگی و پشتیبانی از انتشار نقدهای آگاهی بخش، باید ناهنجاریهای فرهنگی را مهار و سپس هنجارها و ارزشهای جایگزین را تقویت و ماندگارسازی کرد.
پایان پیام/
نظر شما