به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قباد میمنت آبادی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، امروز ( 13 تیر) در دومین جلسه اوقات فراغت که با حضور روسای شهرستان ها در سنندج برگزار شد، گفت: در برنامهریزی برای اوقات فراغت جوانان باید به ارزشهای جامعه خود نیز توجه داشته باشیم چرا که در این اوقات باید در زمینههای اعتقادی، سیاسی و اجتماعی آنها را تقویت کنیم.
وی افزود: اوقات فراغت همواره بستر مناسبی برای بروز استعدادها و خلاقیتهاست، خلاقیت و نوآوریها میان نوجوانان و جوانان در دوران فراغت شکل میگیرد.
این مقام مسئول اظهار داشت: اوقات فراغت دانشآموزان به خصوص جوانان عامل مهمی در رشد و پرورش استعدادهای آنان است و تضمینکننده سلامت و بهداشت روانی آنها خواهد بود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان یادآور شد: اهمیت دیگر اوقات فراغت در این است که فعالیتهایی که انسان با علاقه و اختیار خود انتخاب میکند و انجام میدهد، از ثبات و پایداری بیشتری برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: توجه به آثار روانی و روحی ناشی از بهرهگیری از اوقات فراغت اولاً موجب نوعی رضایت خاطر و آرامش خیال میشود، ثانیاً فعالیتهای آزادانه که با برنامه و هدف انتخاب شوند به منزله پل رابط میان مدرسه و جامعه اند که افراد جامعه به خصوص جوانان را نه تنها برای ورود در صحنه اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی و سیاسی مهیا میکنند، بلکه از هدررفتن نیروها که در صورت مدیریت غلط ممکن است موجب بزهکاری فردی و اجتماعی شود، جلوگیری به عمل میآید.
میمنت آبادی گفت: دشمنان برای انحطاط فرهنگی جوانان در جوامع اسلامی تلاش می کنند و با وجود این مهم باید با توجه ویژه، معنویت را به عنوان عاملی اساسی در رشد و بالندگی جوانان کشورمان در جامعه توسعه دهیم.
به گفته وی، نقش مسجد را در غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان نمی توان انکار کرد در این زمینه میتوان با صرف هزینه کمتری درمساجد به نوجوانان وجوانان به ویژه در ایام فراغتشان هنرهایی آموخت که برای گذران زندگی آینده شان مؤثر باشد
وی ادامه داد: اوقات فراغت از یک سو فرصتی مناسب برای خودیابی، خودسازی، خلوت با خود، راز و نیاز با خالق هستی، بازاندیشی، محاسبه و مراقبه وجودی، رشد استعدادها، بروز خلاقیت ها و نوآوری ها و نیز آرامش و خشنودی است و از سوی دیگر زمینه ساز بسیاری از ناهنجاری ها و آسیب های فردی و اجتماعی به شمار می آید.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان افزود: چگونگی گذراندن اوقات فراغت افراد یک جامعه تا حد بسیاری معرف ویژگیهای فرهنگی آن جامعه است و ایران که اولویتهای فرهنگی آن بر اساس آموزههای اسلامی است، بیش از هر مسئلهای به چگونگی تنظیم برنامههای نوجوانان و جوانان اهمیت میدهد.
وی موفقیت های کشور را در سایه انگیزه و انرژی وافر جوانان خاطر نشان کرد و افزود: غنی سازی اوقات فراغت ارزشمندترین فرصتی است تا با تقویت قوای فکری و اعتقادی جوانان شخصیت اجتماعی و توانمندی های فردی آنها در حرکتی همسو و متوازن پرورش یابد.
در پایان این جلسه مصوب شد که هر مجتمع فرهنگی 6 کلاس دایر کند که در مجموعه 60 کلاس در 10 پایگاه تشکیل شود و هر کانون فرهنگی و هنری نیز حداقل دو کلاس با ظرفیت 50 نفر را برپا کند.
همچنین مصوب شد علاوه بر برگزاری طرح 1446 ، 36 کلاس نیز در کانون ها با محوریت حفظ جز سی برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما