خط تولید اتوبوس‌های شرکت سبلان خودرو اردبیل راه اندازی شد

خط تولید اتوبوس‌های شرکت سبلان خودرو اردبیل با تولید اتوبوس و مینی‌بوس و سایر خودروهای حمل و نقل عمومی با ایجاد اشتغال مستقیم برای 50 نفردر شهرک صنعتی شماره 2اردبیل راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، علی‌اکبر طاهری رئیس هیئت مدیره شرکت سبلان خودرو عصر گذشته(12تیر) در مراسم رونمایی از اتوبوس‌های شرکت سبلان خودرو و راه‌اندازی خط تولید این کارخانه در اردبیل که با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان اردبیل،نیر،نمین و سرعین در مجلس شوراس اسلامی برگزار شد گفت: تولیدات ما در مقاسه با مشابه داخلی و خارجی خود از کیفیت بالایی برخوردار است و امیدواریم که با جلوگیری از واردات خودروهای چینی دولت به حمایت از کارخانه سبلان خودروی اردبیل که دارای پتانسل بالایی در تولید خودروهای مورد نیاز کشور است بپردازد .

 

وی با اشاره به مشکلات متعدد در راه اندازی این کارخانه اظهار داشت: پس از کلنگ زنی این کارخانه در سال 88 ما به جد کارمان را آغاز کردیم اما با مشکلاتی از قبیل آبگرفتگی روبرو شدیم که به امید خدا توانستیم در کمتر از 18 ماه این مجموعه را راه اندازی کنیم.


طاهری با اشاره به این مطلب که عمر ناوگان شهری در کشور ما دو برابر استاندارد جهانی است ادامه داد: براساس برنامه پنجم توسعه عمر ناوگان شهری با رسیدن به کمتر از هشت سال به استاندارد جهانی خود که شش سال است نزدیک تر می شود.


رئیس هیئت مدیره شرکت سبلان خودرو در ادامه سخنان خود به محدود بودن تولیدات این کارخانه اشاره کرد و افزود: ما به طور متوسط جهت حل مشکلات حمل و نقل درون شهری کشور به بیش از هشت هزار اتوبوس و 20هزار ون و مینی بوس نیاز داریم در حالی که سفقف تولیدات ما سالانه 2هزار دستگاه است.

 

وی در زمینه آموزش‌های نیروها و کادرسازی کارخانه سبلان خودرو گفت:‌ مهندسان و متخصصان ما دوره‌های آموزشی مختلفی درکشور کره گذرانده و در این کارخانه مشغول به کار شده اند.


در ادامه این مراسم سعید خادمی مدیرعامل شرکت سبلان خودرو اردبیل نیز با بیان این مطلب که این کارخانه با بهره‌گیری از توان و تجربه شرکت دوو توانایی تولید اتوبوس‌های درون‌شهری داراست خاطر نشان کرد: بر اساس قرارداد منعقد شده با شهرداری تبریز 40 دستگاه تولید اولیه این کارخانه به شهر تبریز روانه می شود.


وی دربخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت توسعه و گسترش واحدهای بالا دستی و پایین دستی صنایع خودروسازی در اردبیل ادامه داد: در تلاش هستیم تا به جز برخی از قطعات مانند موتور و گیربوکس که صرفه اقتصادی برای استان ندارند سایر قطعات را در داخل استان تولید کنیم که در این زمینه ساخت بالاتر از 10 هزار مورد را انجام می‌دهیم و تا سه سال آینده شاهد تولید 60درصدی قطعات مورد نیاز در داخل استان خواهیم بود.

 

پایان پیام/

کد خبر 147963

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha