به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، مهندس خلیلی، کارشناس ارشد جذب سرمایه در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، پیش از ظهر امروز (11 تیر)، در جمع خبرنگاران گفت: روزانه افزون بر 40 هزار بشکه میعانات گازی در هر فاز پارس جنوبی تولید می شود و برای تکمیل صنایع پایین دست، یکی از راه ها تولید بنزین از این محصولات است.
وی با بیان این که منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برای تولید این فرآورده از میعانات گازی با شرکت نفت و گاز رضوی در حال مذاکره است، افزود: چون در این طرح هدف ایجاد صنایع تکمیلی در منطقه است، بیشتر سعی می شود پالایشگاه هایی با ظرفیت های پایین ساخته شود.
خلیلی همچنین به تولید روزانه 25 میلیون مترمکعب گاز و تولید سالانه یک تا 1.5 میلیون تن محصولاتی مانند گوگرد، پروپان و بوتان از هر فاز پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف اصلی منطقه ویژه در عسلویه، زمینه سازی برای تبدیل این محصولات به محصولاتی با ارزش افزوده بالاتر است.
وی با تاکید بر این که توسعه صنایع تکمیلی و پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی با جدیت در این منطقه پیگیری می شود، از تهیه طرح جامع فرصت های سرمایه گذاری در این منطقه خبر داد.
کارشناس ارشد جذب سرمایه در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس فرصت های سرمایه گذاری در این منطقه را شامل صنایع شیمیایی و پتروشیمیایی، طرح های صنعتی، گردشگری، رفاهی و زیربنایی دانست و افزود: در بخش صنایع شیمیایی و پتروشیمیایی برای تولید لاستیک ESBR و تولید پروپیلن از پروپان امکان سرمایه گذاری به صورت مستقیم وجود دارد.
خلیلی افزود: فرصت های سرمایه گذاری در بخش های زیربنایی را که جزء مهم ترین فرصت های این منطقه است نیز، شامل طرح هایی چون تولید آب شیرین (به روش BOT)، طراحی و اجرای سیستم فاضلاب مرکزی (به صورت EPCF)، مدیریت پسماندهای منطقه (به صورت مشارکت مدنی) و اجرای باند دوم و پایانه اصلی فرودگاه بین المللی خلیج فارس (به صورت EPCF) می شود.
وی تولید سازه های فولادی، تجهیزات مربوط به صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و شیرآلات صنعتی را از فرصت های سرمایه گذاری در طرح های صنعتی برشمرد و افزود: ایجاد مراکز خرید، اقامتی، تجاری و توریستی، راه اندازی باشگاه آموزشی، تفریحی و ورزش های آبی و ساخت هتل های 3، 4 و 5 ستاره نیز، از جمله فرصت های سرمایه گذاری در بخش گردشگری و رفاهی است.
پایان پیام/
نظر شما