جدایی دانشگاه و صنعت از مشکلات آموزش عالی کشور است

امام جمعه مشهد با اشاره به مولفه های تولید ملی گفت: فقدان ارتباط میان دانشگاه و صنعت را یکی از مشکلات آموزش عالی کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد عصر دیروز(10 تیر) در گردهمایی معاونین دانشجویی دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای سراسر کشور، اظهار داشت: عامل موفقیت و رسیدن به نقطه تعالی در همه فعالیت ها و ابتکارات عنایت پروردگار، معنویت و دین گرایی مردم است.


آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به این مطلب که برای موفقیت نیازمند دو شرط اساسی هستیم، افزود: قانع نبودن نسبت به موفقیت های حاصل چرا که در صورت قناعت دچار سکون و رکود می شویم و شرط دوم این است که در راه تعالی و پیشرفت قداست اسلام و معنویت دین و وابستگی مردم به خدا را فراموش نکنیم.


خطیب جمعه مشهد با اشاره به فرآیند تشکیل دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و انتقال آموزشکده‎های فنی و حرفه از وزارت آموزش و پرورش به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: اقدام مجلس شورای اسلامی در این زمینه به تصمیم شورای عالی انقلاب فرهنگی بر می‎گردد.


عضو مجلس خبرگان رهبری فقدان ارتباط میان دانشگاه و صنعت را یکی از مشکلات آموزش عالی کشور عنوان کرد و افزود: سیاست شورای عالی انقلاب فرهنگی برای این انتقال این بود که شاید با انجام آن، دانشگاه فنی و حرفه‎ای به ابزاری برای کاربردی‎تر کردن آموزش عالی تبدیل شود.


وی با بیان اینکه انتقال آموزشکده‎های فنی و حرفه از وزارت آموزش و پرورش به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تشکیل دانشگاه فنی و حرفه‎ای دومین قدم برای ارتباط صنعت و دانشگاه بود، گفت: قدم اول تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی بود که آن طور که باید نتوانست مشکل را حل کند اما دانشگاه فنی و حرفه‎ای توان این کار را دارد و نباید در مقطع کاردانی متوقف شود و باید مراتب بالاتر تا حتی دکترا را ایجاد و به برترین دانشگاه فنی و صنعتی کشور تبدیل شود.


وی با بیان اینکه در برخی دانشگاه ها معاونت دانشجویی از موضع مدیریت دانشگاه با دانشجویان برخورد می‎کند، افزود: معاونت دانشجویی تنها مرجع در مدیریت دانشگاه است که با دانشجو ارتباط مستقیم دارد و باید نقش وکیل مدافع دانشجو را بازی کند.

 

امام جمعه مشهد با اشاره به این مطلب که موضع گیری سیاسی، و صنفی در برابر دانشجویان توسط معاونان دانشجویی در برخی از دانشگاه های بزرگ کشور اشتباهی بزرگ است، اذعان داشت: دانشجویان در سن بزرگسالی وارد دانشگاه می‎شوند و شخصیت شان شکل گرفته و دیگر تربیت پذیر نیستند اما با تعامل، همفکری و ارتباط سازنده ، می‎توان به رشد فرهنگی دانشجویان کمک کرد.


وی با بیان اینکه امروز فناوری ها و رشد علمی جوانان ایرانی همه دنیا را مبهوت و شگفتگی همگان را بر انگیخته است، گفت: موفقیت های کشور تا جایی پیش رفته است که حتی رقبای جهانی و دشمنان بین المللی به پیشرفت و تعالی ایران اسلامی اقرار کرده اند.


 

پایان پیام/

کد خبر 147095

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha