به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، سید سعید اسکویی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین عصر روز گذشته (10 تیر ماه) در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد، بیان کرد: سلامتی یک حق است و هر حقی نیز یک تکلیف دارد و یکی از این تکالیف عدالت در توزیع منابع و کیفیت ارائه خدمات است و هر فردی حق دارد که به این منابع دسترسی داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به پیشرفت های پزشکی در کشور، در حال حاضر بیماری برای درمان به خارج از کشور اعزام نمی شود و پزشکان خارجی نیز در کشور فعالیت ندارند و این در حالی است که زمانی در استان ما پزشکان پاکستانی و بنگلادشی فعالیت داشتند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین اضافه کرد: یکی از اشکالات موجود در حوزه سلامت این است که درمان محور است و تا زمانی که هیچ مشکلی برای فرد به وجود نیاید، اطلاع رسانی به وی نمی شود و یکی دیگر از مشکلات این است که سهم هزینه های پرداختی مردم بالا است و نیاز است این هزینه ها کاهش یابد.
وی عنوان کرد: مشکل دیگری که در این حوزه وجود دارد این است که مردم بر مبنای اطلاعات خود به پزشک مراجعه کرده و بر اساس دانش فعلی خود عمل می کنند و همچنین وضعیت پرونده های فعلی فقط به صورت فیزیکی است و بعد از پایان درمان، پرونده ها راکد و بایگانی می شود.
اسکویی اعلام کرد: در این طرح پرونده سلامت الکترونیک برای هر فرد ایجاد می شود و در هر نقطه ای از کشور بیماری فرد با ارائه خدمات الکترونیک، قابل بررسی خواهد بود.
وی توضیح داد: در حال حاضر خدمات درمانی متنوعی داریم که با اجرای این طرح، همه اینها در صندوق سلامت بیمه ایرانیان تجمیع خواهد شد و این صندوق، بیشتر هزینه های سلامت مردم را پرداخت خواهد کرد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین یاداور شد: سطح بندی خدمات را در ارائه آنها به خانواده ها خواهیم داشت و پزشکانی که در مطب هایشان ارائه خدمت می کنند در این سیستم خدمات خود را از حالت درمان محور به خدمت محور تغییر می دهند، همچنین در این طرح پزشک موظف است تا پرونده سلامت برای فرد تشکیل دهد و تمام اطلاعات فرد را در آن ثبت نماید.
وی افزود: در این طرح هر پزشک 2 هزار و 500 نفر را مدیریت خواهد کرد و در هر شرایطی فرد به اورژانس مراجعه کند، بیمارستان ها مکلف به ارائه خدمات به بیمار خواهند بود.
پایان پیام/
نظر شما