حجت الاسلام مصطفی ملکی، مسئول دفتر فعالیت های قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، به خبرنگار شبستان گفت: مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با ارائه راهکارهای جدید و ماندگار کارشناسی شده، زمینه لازم را برای فعالیت های گسترده دینی در قالب مباحث فرهنگ و هنر با محوریت مساجد و موسسه های قرآنی فراهم ساخته است.
وی با اشاره به اهمیت مولفه های آموزشی و تربیتی در مراکزی که تعلق به دین دارند، اظهار داشت: فعالیت های قرآنی که در مساجد و موسسات قرآنی به ثبت و نتیجه رسیده است باید در مراکز آموزشی و دانشگاهی نیز به مرحله اجرا گذاشته شود.
مسئول دفتر فعالیت های قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با دعوت از مدیران و فعالان کانون های مساجد جهت حضور و مشارکت در موسسات قرآنی، عنوان کرد: کانون های مساجد به پایگاهی ارزشمند و تأثیرگذار در توسعه فعالیت های سایر مراکز دینی مبدل شده اند.
وی با اشاره به استقبال گسترده فرهنگیان و فرهیختگان از برنامه های دفتر فعالیت های قرآنی استان، خواستار مشارکت کانون های مساجد در فعالیت های این مرکز شد و گفت: کانون های شهری و روستایی از فرصت های پیش آمده در جهت رونق فعالیت های قرآنی و ترویج فرهنگ غنی قرآنی نهایت استفاده را ببرند.
حجت الاسلام ملکی، خاطرنشان کرد: آمادگی آن را داریم با مشارکت کانون های فرهنگی هنری مساجد در هر نقطه از مرکز استان، شهرستان ها و یا مناطق شهری و روستایی سراسر استان، نسبت به تأسیس و راه اندازی موسسات قرآنی اقدام کنیم.
وی اظهار داشت: کانون های مساجد در دو قالب می توانند موسسات قرآنی را راه اندازی و مدیریت کنند.
مسئول دفتر فعالیت های قرآنی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، افزود: مساجدی که از مکان مناسب برخوردارند و یا اینکه در خارج از مسجد قادر به فراهم ساختن فضای لازم برای فعالیت های قرآنی هستند از ظرفیت های حمایتی و قانونی پیش بینی شده برای تأسیس موسسات قرآنی برخوردار می شوند.
وی خاطرنشان کرد: موسسان دفاتر قرآنی از محل منابع استانی و اعتبارات مرکز فعالیت های دینی و قرآنی مورد حمایت قرار می گیرند.
حجت الاسلام ملکی، سقف حمایت از ساخت موسسات قرآنی را 500 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: اعتبارات حمایتی جهت رهن تا سقف 100 میلیون ریال و جهت اجاره از 500 هزار ریال تا سه میلیون ریال پیش بینی شده است.
پایان پیام/
نظر شما