به گزارش خبرگزاری شبستان، دومین نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران از ششم تیر ماه جاری در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) آغاز شده است و تا امروز، دهم تیر ادامه خواهد داشت.
در چهارمین روز نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای، به رغم تاخیر نیم ساعته، بیش از 500 هزار نفر از نمایشگاه بازدید کردند.بر این اساس، با توجه به استقبال پرشور خانواده ها و کودکان و نوجوانان از نمایشگاه بازی های رایانه ای، ساعت بازدید این نمایشگاه یک ساعت تمدید شد و علاقمندان تا ساعت 21 از نمایشگاه بازدید کردند.
در این دوره از نمایشگاه فعالان صنعت بازی های رایانه ای کشورمان آخرین تولیدات خود را در معرض دید اقشار مختلف مردم بویژه خانواده ها و گروه های مختلف اجتماعی قرار دادند و 130 مؤسسه فعال در تولید صنعت بازیهای رایانهای در فضایی چهار برابر فضای سال قبل در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) گردهم آمدند.
در اولین دوره نمایشگاه بازی های رایانه ای 70 موسسه مرتبط در زمینه تولید صنعت بازیهای رایانهای در برج میلاد به ارایه محصولات خود پرداختند و استقبال زیاد ار نمایشگاه به گونه ای بود که مسئولان برج میلاد خواستار توقف تبلیغات در زمینه این نمایشگاه شدند. بر این اساس امسال این نمایشگاه در فضایی بزرگتر برپا شد و تعداد موسسات شرکت کننده در آن نسبت به پارسال تقریبا دوبرابر شد.
در حاشیه برگزاری این نمایشگاه بیش از 30 کارگاه آموزشی برای فعالان این عرصه برگزار شد و برنامه سازان ایرانی و خارجی در تعامل دو سویه راه های بهبود فرآیند تولید بازی های رایانه ای را به بحث و تبادل نظر گذاشتند.
ثبت بیش از یک و نیم میلیون بازدیدکننده از نمایشگاه بار دیگر نشان داد که این حوزه بیش از پیش نیازمند برنامه ریزی، فرهنگسازی و سرمایه گذاری متولیان عرصه فرهنگ و هنر کشور است و لازم است که تصمیم گیران بودجه در کشور بویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی توجه بیشتری را برای حمایت های مادی و معنوی از فعالان این عرصه داشته باشند.
این نمایشگاه علاوه بر نمایش توانمندی های شرکت ها و بازی سازان ایرانی، به محملی برای رایزنی و تبادل اطلاعات کارشناسان داخلی و خارجی در حوزه تولید، عرضه و تبلیغ بازی های رایانه ای تبدیل شد و فعالان این عرصه با استفاده از فرصت ایجاد شده، توانستند تعامل مناسبی با دیگر هم صنفان خود در جریان نمایشگاه داشته باشند.
اعمال قانون کپی رایت، نهادینه سازی نظام رده بندی سنی، برنامه ریزی برای اقبال هرچه بیشتر کودکان ایرانی به محصولات وطنی و پرهیز از تهیه بازی های مخرب از دیگر موضوعاتی است که می بایست دست اندرکاران عرصه بازی های رایانه ای برای آن برنامه ریزی کنند.
با توجه به تاکیدات سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در افتتاحیه این نمایشگاه مبنی بر لزوم افزایش تولید بازی های رایانه ای به منظور بی نیازی از واردات این بازی ها امید می رود که با حکایت و پشتیبانی بنیاد بازی های رایانه ای از موسسات تولید صنعت بازی های رایانه ای کودکان و نوجوانان ایران اسلامی از بازی هایی استفاده کنند که مبتنی بر فکر، اندیشه، باور و اعتقادات ایرانی اسلامی باشد.
گفتنی است، دومین نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای که از ششم تیر جاری با حضور 40 شرکت داخلی در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) آغاز شده بود، به کار خود پایان می دهد.
نظر شما