محمد حسن حسینی پارسا، رئیس آموزش فنی و حرفهای شهرستان همدان، به خبرنگار شبستان گفت: فنی و حرفه ای شهرستان همدان به لحاظ امکانات و تجهیزات موردنیاز، مجهزترین مرکز غرب کشور است.
وی افزود: با توجه به اهمیت مهارتآموزی در برنامههای دولتهای نهم و دهم و توجه ویژه نسبت به تجهیز کارگاههای آموزشی بیشتر کارگاههای آموزشی این مرکز نسبت به استاندارد آموزشی، درصد تجهیز بالای 80 درصد را دارند.
وی با اشاره به برگزاری دوره های بازار کار، تصریح کرد: به منظور تاکید بر اجرای آموزشهای مورد تقاضای بازار کار و زمینه تحقق راهبرد تقاضا محوری، اجرای دورههای غیراساسی یا اشباع شده بازار کار بسیار محدود شده است.
رئیس آموزش فنی و حرفهای شهرستان همدان در ادامه در خصوص اینکه چند درصد از آموزشها منجر به کار میشود، گفت: بر اساس آخرین اطلاعات دستهبندی شده در ستاد سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، 22 درصد از مهارتآموختگان سازمان در مشاغل مرتبط با آموزش مهارتی وارد بازار کار شدهاند که رتبه استان و درصد اشتغال آن از میانگین کشوری با برتری استان بوده است.
پارسا، از راه اندازی واحدی به نام مشاوره و رهگیری در سازمان خبر داد و افزود: مهارتآموختگان پس از اتمام دورهها تا یک سالونیم در سه بازه زمانی شش ماهه مورد ارزیابی قرار میگیرند.
وی در خصوص اعتبار مدارک فنی و حرفهای و نقش این آموزشها در توسعه اشتغال، تصریح کرد: با توجه به تصویب بیش از 10 قانون در این خصوص و ماده 151 قانون برنامه سوم و تنفیذ آن در برنامه چهارم، سازمان متولی اصلی آموزشهای فنی و حرفهای کوتاهمدت بوده که فعالیتهای خود را در 2 بخش دولتی و غیردولتی اجرا می کند.
وی تصریح کرد: سازمان فنی وحرفهای کشور به منظور دستیابی به تازههای علوم، مهارت و فنآوری همگام با استانداردهای بینالمللی، همواره سعی بر گسترش روابط بینالمللی با سازمان بینالمللی کار (ILO) و سازمان بینالمللی آموزش حرفهای کشورهای مختلف کرده است.
پایان پیام/
نظر شما