به گزارش خبرگزاری شبستان ،دراین نشست دکتر محمود رفیعی، با اشاره به جایگاه شعر در بیان خاطره و روایتگری،گفت:درایران صنعتی به نام شعر داریم و مردم ایران را با هنر ادبی و بالاخص شعر یاد می کنند که اگر نویسندگان دفاع مقدس و راویان، به این صنعت ادبی توجه بیشتری نمایند و خاطرات خود را با این زبان هنری و ادبی بنویسند و بیان نمایند،خاطرات را در ذهن مخاطب بسیار ارزشمند و ماندگار خواهند کرد.
وی در ادامه افزود: شعر زبان موجز، زیبا و شورانگیزی است ومی توان حوادث و وقایع جبهه را با زبان شعر بیان داشت، بسیاری از مفاهیم این خاطرات ارزشمند را می توان با اشعار به مخاطب رساند.
استاد رفیعی تصریح کرد:استفاده از شعردرمیان سخنوری و بیان خاطرات دفاع مقدس، علاوه بر زیبایی سخن روای،به ماندگاری پیام برای مخاطب کمک خواهد کرد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان تهران، ادامه نشست، با نقد کتاب«خبرنگار جنگی» با حضور مریم کاظم زاده اولین عکاس زن در دوران دفاع مقدس همراه بود.
گفتنی است نشست بانوان راوی با حضور بانوان شناخته شده ای همچون چون سیده زهرا حسینی راوی کتاب «دا»، شمسی سبحانی راوی کتاب «ازچندهلا تا جنگ»، معصومه رامهرمزی راوی کتاب «یکشنبه آخر»، زهره ستوده راوی کتاب «پاییز 59 »، شهلا غیاثوند راوی کتاب «اینک شوکران3»، سهیلا فرجام فر راوی کتاب «کفشهای سرگردان»، مینا کمایی راوی کتاب «دختران اُ پی دی»، اشرفاسادات مساوات روای کتاب «کنار رود خیم»، فرشته ملکی راوی کتاب «اینک شوکران 1 » و ... در حوزه هنری استان تهران برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما