به گزارش خبرنگار شبستان، مصطفی محمد نجار وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مبارزه با مواد مخدر پیچیده و همه جانبه است، گفت: گردش مالی مواد مخدر یکی از دلایلی است که سوداگران مرگ را وسوسه به توزیع این مواد مخدر و روانگردان در جهان می کند چرا که چرخه مالی توزیع مواد مخدر در جهان سالانه 870 میلیارد دلار است.
وی با بیان اینکه درآمد ناشی از مواد مخدر یکی از ستون جرایم سازمان یافته است، اظهار کرد: تروریسم و مواد مخدر دو روی سکه هستند و در هر کشوری که تروریسم رو به گسترش باشد عمده ای از کارهای تروریستی با درآمد مواد مخدر تامین می شود که این را نظام سلطه برنامه ریزی کرده است.
وزیر کشور با اشاره به اهداف پلید نظام سلطه برای فروپاشی خانواده ها در کشورهای در حال توسعه، خاطرنشان کرد: نظام سلطه قصد دارد با فروپاشی نظام خانواده ها بر اندیشه و فکر جوانان این کشور ها تسلط پیدا کند و گرفتن اعتماد به نفس و عقب نگه داشتن کشورهای در حال توسعه از اهداف این دشمنان است.
ایران، پرچمدار مبارزه با مواد مخدر
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به اینکه سالانه 400 تن هروئین در جهان عرضه می شود، گفت: حضور کشور افغانستان در همسایگی ایران تهدیدهای زیادی را برای کشور ما در زمینه توزیع مواد مخدر به وجود آورده است و ایران سرمایه گذاری سنگینی به خاطر مقابله با ورود مواد مخدر به کشور داشته است و به این دلیل در سازمان ملل به عنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر نامیده شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی خود مبارزات جدی در این زمینه انجام می دهد که طبق آمار سازمان ملل ایران جزء کشور هایی است که بیشترین کشفیات را در زمینه مواد اعتیادآور داشته است. بر این اساس در سال 2009 میلادی 89 درصد کشفیات تریاک، 68 درصد مرفین و 33 درصد هروئین در کشور بوده که بیشترین کشفیات در این سال متعلق به جمهوری اسلامی ایران بوده است.
وزیر کشور تصریح کرد: سال گذشته 500 تن مواد مخدر و روانگردان کشف شده است و دو هزار و 400 گروه تهیه و ترانزیت مواد مخدر منهدم شده اند.
90 میلیارد اعتبار برای ساخت 5 اردوگاه کار سخت
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به افزایش شدت مقابله با مجرمان مواد مخدر، اظهار کرد: از سوی رییس جمهور 90 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت پنج اردوگاه کار سخت به منظور نگهداری از محکومان جرایم مواد مخدر اختصاص یافته است.
محمدنجار با بیان اینکه در سال جاری رکورد جدیدی در بحث مقابله با مواد مخدر خواهیم زد، اظهار کرد: تشدید مبارزه با سران مواد مخدر، جلوگیری از ورود پیش سازها به داخل افغانستان، مبارزه با پولشویی، برپایی نمایشگاه های سیار در مدارس، جذب معتادین در مراکز درمانی، راه اندازی کامل شبکه پایش مواد مخدر و روانگردان ها، تامین اشتغال، مسکن و بیمه معتادان، افزایش همکاریهای دیپلماتیک بین کشورهای اسلامی و همسایه برای جلوگیری از قاچاق و ترانزیت مواد مخدر از برنامه های سال 91 برای مبارزه با مواد مخدر است.
وی افزود: تنظیم سند جامعه پیشگیری، برگزاری 133 نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد، پخش سه هزار و 500 برنامه از طریق رسانه های دیداری و شنیداری، تاسیس دو هزار و 800 مرکز دولتی و خصوصی پیشگیری و درمان اعتیاد، راه اندازی مراکز نگهداری معتادان در 15 استان و پذیرش 26 هزار معتاد و همچنین اصلاح خلاء قانونی در مورد مواد مخدر صنعتی، توسعه و درمان و کاهش آسیب معتادان و همکاری با کشور روسیه، افغانستان و پاکستان درخصوص عملیات های مبارزه با مواد مخدر و ابلاغ سامانه ملی اطلاعات با 38 شاخص در هفت حوزه از برنامه های مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته بوده است.
پایان پیام/
نظر شما