به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام دکتر عبدالله مومنی هرندی، استاد و محقق حوزه علمیه قم، در نشست هم اندیشی بررسی اولویت های فعالیت های تابستانی در تبریز، تاثیر تعطیلات تابستانی بر شکل گیری شخصیت کودکان و نوجوانان را یادآور شد.
وی افزود: هرچه سن کودک و نوجوان بالاتر رود این میزان تاثیر گذاری نیز بیشتر است و به همین خاطر است که در تعالیم اسلامی بر این مسئله تاکید شده است.
استاد و محقق حوزه علمیه قم گفت: محوریت آموزش های قرآنی در تابستان و اوقات فراغت یک سنت اجتماعی مردم ایران است و مردم اهمیت خاصی به آموزش های قرآنی در این ایام می دهند.
وی برگزاری اردوهای تابستانی و شرکت درکارگاه های جهادی را دارای تاثیراتی خاص در شکل گیری شخصیت کودک و نوجوان دانست و اظهار کرد: در مطالعه نمونه های مختلف این حجم عمیق تاثیرات مشاهده شده است به گونه ای که گاه به تغییر کامل شخصیتی منجر شده است که البته این تغییرات گاه مثبت و گاه منفی بوده است.
مومنی هرندی تاکید کرد: در اردوهای تابستانی که از لحاظ زمانی بیش از 5 روز به طول می انجامد و سنین شرکت کنندگان در آن بالاتر از 12 سال است، حضور تیمی ازکارشناسان و مشاروان روانشناسی الزامی است.
وی افزود: این تیم ها باید به دقت تحولات شخصیتی و برنامه های مختلف را رصد کنند و در صورت بروز بحران های عاطفی و شخصیتی و برخی ناهنجاری های جنسی که در چنین سنینی شایع است به درمان های روانپزشکی بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما