سعید برزگر، مدیر پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: هدف از راه اندازی این سامانه ارسال پیامک با موضوعات شهدا و جنگ نرم و ایجاد ارتباط دو سویه بین کاربران و سایت شهید عباس دوران است.
وی تاکید کرد: کاربران گرامی می توانند انتقادات، پیشنهادات، خاطرات و دل نوشته های خود را در قالب پیامک از طریق شماره اختصاصی ۱۴ رقمی ۳۰۰۰۹۹۰۰۰۰۱۳۲۹ ارسال کنند.
برزگر یادآور شد: چهار رقم آخر این شماره اختصاصی تاریخ تولد سرلشگر شهید عباس دوران است که به راحتی در ذهن مخاطبان خواهد ماند.
مدیر پایگاه اینترنتی شهید عباس دوران همچنین گفت: علاقمندان جهت عضویت در این سامانه می توانند کلمه "شهید دوران" را به شماره ۳۰۰۰۹۹۰۰۰۰۱۳۲۹ ارسال کنند.
پیشینه:
شهید عباس دوران در سال 1329 در شهر شیراز دیده به جهان گشود. وى پس از اخذ دیپلم در سال 1351 وارد دانشکده خلبانى نیروى هوایى ارتش شد و پس از طى نمودن دوره مقدماتى در ایران براى ادامه تحصیل و دوره تکمیلى به آمریکا اعزام شد.
وى پس از اخذ نشان و گواهینامه خلبانى به ایران بازگشت. هنگامى که جنگ تحمیلى در تاریخ 31 شهریور 1359آغاز شد، وى در پست افسر خلبان شکارى و معاونت عملیاتى فرماندهى پایگاه سوم شکارى (شهید نوژه) انجام وظیفه مىکرد. او در طول جنگ بیش از یک صد و 20 پرواز جنگى داشت. وى بارها مىگفت اگر هواپیما بال نداشته باشد خودم بال در آورده و بر سر دشمن فرود مى آیم و هرگز تن به اسارت نخواهم داد.
سرانجام در سحر گاه روز ۳۰ تیر ماه سال ۱۳۶۱ که لیدری دسته پرواز را به عهده داشت، به قصد ضربه زدن به شبکه دفاعی و امنیتی نفوذ ناپذیر مورد ادعای صدام به پنج نفر از زبده ترین خلبان نیروی هوایی در حالی که هنوز ستیغ آفتاب ندمیده بود، با اراده ای پولادین به پالایشگاه ((الدوره)) یورش بردند وچندین تن بمب هواپیماهای خود بر قلب دشمن حاکمان جنگ افروز عراق ریختند و پس از نمایش قدرت و شکستن دیوار صوتی در آسمان بغداد، هنگام بازگشت، هواپیمای لیدر مورد اصابت موشک دشمن واقع شد.
شهید دوران اگر چه اجازه ترک هواپیما را به همرزم خلبانش ستوانی یکم منصور کاظمیان در عقب کابین داد اما خود به رغم اینکه می توانست با استفاده از چتر نجات سالم فرود آید، صاعقه وار خود و هواپیمایش بر متجاوزان کوبید و بدین ترتیب مانع از برگزاری اجلاس سران غیر متعهد ها به ریاست صدام در بغداد شد.
پس از سال ها انتظار در تیرماه ۱۳۸۱ بقای پیکر شهید دوران توسط کمیته جستجوی مفقودین به میهن منتقل شد و در پنجم مرداد ۱۳۸۱ طی مراسمی رسمی با حضور رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسئولان کشوری و لشکری، خانواده شهید و بستگان در میدان صبحگاه ستاد نیروی هوایی، بر دوش همرزمان خلبانش تشییع و سپس برای خاک سپاری با یک فروند هواپیمای سی ۱۳۰ به زادگاهش شیراز منتقل شد.
پایان پیام/
نظر شما