عباسعلی منصوری، نماینده مردم شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به نوبت سخنرانی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه عضو فراکسیون کارگری نیز هستم، بحث کارگری و مشکلات صنعتی و پیگیری رفع این مشکلات اولین موضوعات مطروحه من در مجلس است.
وی با اشاره به صحبت نمایندگان در هر دو ماه یکبار به مدت 3 دقیقه پیرامون موضوعات خاص و پیگیری آن افزود: مطالبه حقوق 3 هزار کارگر و رسیدگی به مشکلات آنها از طریق مراجع قانونی را در اولویت کاری قرار داده ام.
منصوری با تاکید بر نامگذاری سال جاری توسط مقام معظم رهبری به سال تولید ملی و حمایت از کسب و کار ایرانی گفت: تلاش برای تحقق این دغدغه مقام عظمای ولایت برای همه ما ضروری است.
وی با اشاره به پتانسیل ها و فرصت های خوب در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل گفت: ما با ارائه راهکارهای اصولی و صحیح و پیدا کردن علل بروز مشکلات صنعتی می توانیم در امر تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی در این دو شهرستان پیش قراول باشیم.
به گفته وی، در صورت باز تعریف درست چرخه تولید کننده و سرمایه گذار به شکل صحیح و متناسب می توان مانع بروز بسیاری از مشکلات در واحدهای صنعتی شد.
منصوری، معتقد است اگر هر کس وظیفه اش را خوب انجام دهد به عنوان مثال سرمایه گذار وام هایی که گرفت علاوه بر بازپس دادن سر موقع آن به بانک در چرخه تولید و نه در جای دیگر سرمایه گذاری کند کارگر نیز می تواند با داشتن مواد اولیه مرغوب محصول با کیفیت و استاندارد جهانی را تولید کند و مردم هم از خرید داخلی استفاده کنند.
وی با تاکید بر حمایت تولیدکنندگان و سرمایه گذاران با همکاری کمک های دولت افزود: این چرخه به مثابه یک زنجیره پیوسته ای است که هر کسی باید وظایفش را به نحو احسن انجام دهد چرا که در غیر این صورت با پاره شدن یک حلقه از این زنجیره دیگر حلقه های این مدار و چرخه دچار تزلزل و رکود و شکست می شوند.
منصوری در ادامه پیگیری عملیاتی شدن انتقال 1200 لیتر برثانیه آب از استان اصفهان به کاشان، انتقال آب پروژه خزر- سمنان - کاشان را از دیگر محورهای فعالیت کاری خود ذکر کرد و گفت: در کنار این اقدامات استفاده از شیوه آبیاری صنعتی و قطره ای در کشاورزی و خارج شدن از حالت آبیاری غرق آبی نیز از دیگر الزامات رفع بحران خشکسالی و کم آبی در این دو شهرستان است.
وی بر استفاده از پساب آب های فاضلاب در چرخه کشاورزی و صنعت تاکید کرد و گفت: با جلوگیری از مصرف آب شرب در بخش های صنعتی و کشاورزی و استفاده آب شرب در جایگاه مصرفی خود نیز می توان کمک بزرگی به معضل خشکسالی و جلوگیری از توسعه این بحران نمود.
منصوری، رسیدگی به بحث جوانان و ورزش و دیدگاه مثبت به این بخش با وجود قابلیت های خوب در این شهرستان را از دیگر محورهای کاری خود دانست و گفت: وجود ورزشکاران موفق و نمونه کاشانی در رشته های مختلف ورزشی و تیمهای ملی مطرح کشور پتاسیل خوبی برای توجه هر چه بیشتر در این عرصه بویژه احداث سالن ها و ورزشگاه های بانوان و آقایان در این شهرستان است.
وی پیگیری احداث منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه را خاطرنشان کرد و گفت:مشکلات احداث فرودگاه تا حد زیادی مرتفع شده است و برای اینکه بتواند قابلیت پروازی داشته باشد به یکسری تعمیرات، امکانات مورد نیاز و احداث های جدید از جمله افزایش طول باند، رادارها، تجهیزات پرواز در شب و سیستم های ترمینالی دارد.
به گفته وی،احداث جاده ریلی کاشان -آران و بیدگل- گرمسار در دو بخش مسافربری و باربری به منظور کاهش زمان و مسافت در سفر از محور شمال به جنوب از دیگر برنامه های وی برای کمک به رونق اقتصادی شهرستان و تسریع و تسهیل در انتقال محصولات صنایع کارگاهی و واحدهای تولیدی این شهرستان به سار نقاط کشور است.
وی توسعه و رونق کشاورزی و دامداری این دوشهرستان را نیز یادآورشد و گفت: وسعت زیاد زمین یک فرصت است که می توان از این فرصت با وجود مشکل کم آبی و خشکسالی با کشت محصولات گلخانه ای، آبیاری قطره ای و محصولات متناسب با آب و هوا و اقلیم جغرافیایی دو شهرستان استفاده نمود.
به گفته وی، استفاده از ظرفیت و پتناسیل بالای دریاچه نمک با وجود سنگ نمک و استحصال منیزیم بالای موجود در این منطقه فوق العاده برای صنعت در این منطقه است.
منصوری وجود پتانسیل گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و فرهنگی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل را یادآورشد و گفت: استفاده از پتانسیل گردشگری مرنجاب، ظرفیت فرهنگی مذهبی آستان مقدس هلال بن علی(ع) و سلطانعلی بن باقر(ع) و دیگر بقاع متبرکه در این دو شهرستان از دیگر فرصت های بالغه است که می توان برای رونق اقتصادی و رشد و توسعه بهره برداری نمود.
پایان پیام/
نظر شما