علی حیدری، معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به افزایش همکاری جمعیت هلال احمر ایران و عراق گفت: طی تفاهمی با عتبه امام حسین (ع) و جمعیت هلال احمر عراق، بودجهای برای اعزام بیماران عراقی به ایران و مداوای آنها تا سقف معینی در نظر گرفته شده است.
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر، عنوان کرد: در سفر اخیر مقام عالی این مرکز به عراق و دیدار با رییس جمعیت هلال احمر کشور مذکور، علاوه بر توافق بر نحوه ساخت بیمارستانهای تخصصی در کربلا و نجف، موارد دیگری نیز مورد اشاره و بررسی قرار گرفت.
حیدری افزود: به عنوان نمونه میتوان به ایجاد شرکتی مشترک که از همکاری دوجانبه جمعیت های هلال احمر ایران و عراق متولد خواهد شد، اشاره داشت که وظایف مشخصی برای آن تعریف شده است.
به جد وارد مقوله گردشگری سلامت شدهایم
وی با بیان اینکه به جد وارد مقوله گردشگری سلامت شدهایم خاطرنشان کرد: در وهله اول، صادرات دارو به عراق در دستور کار است با توجه به این که جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر از امکان تولید دارو در قالب شرکتهای زیرمجموعه برخوردار است، انتقال تکنولوژی ساخت اقلام دارویی به عراق مدنظر است که باید با همکاریهای دوجانبه دو جمعیت محقق شود.
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با تاکید بر این که توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه درمان برای کشورهای حوزه خلیج فارس شناخته شده است، عنوان کرد: با در نظر گرفتن این مهم و طی تفاهمی با عتبه امام حسین (ع) و جمعیت هلال احمر عراق، بودجهای برای اعزام بیماران عراق به ایران و مداوای آنها تا سقف معینی در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر این که هماهنگیهای مذکور با رییس جمعیت هلال احمر کشورمان انجام شده است، تصریح کرد: در ارزش و اهمیت مساله همین بس که افراد پس از مراجعت به کشور متبوعشان، هرگز نام ایران را از یاد نخواهند برد، چرا که درمان آنها در کشور ما انجام شده است.
این مقام مسئول توضیح داد: بارها مشاهده و گزارش شده که افراد بسیاری به جهت مداوا از عراق به ایران میآیند که در برخورد با افراد سودجو، مشکلات عدیدهای برای آنها بروز میکند و حتی مجبور به پرداخت هزینههای گزاف و غیرمتعارف میشوند.
وی گفت: در نظر داریم پذیرش بیماران عراق به نحوی انجام شود که افراد با مراجعه به جمعیت هلال احمر عراق و انجام هماهنگیهای لازم، پرونده پزشکی را برای ما ارسال نمایند تا در صورت امکان، ضمن کاهش هزینهها، خدمات درمانی با حضور بهترین تیم به آنها ارائه شود.
اطلاعرسانی پس از تشکیل جلسات کمیته گردشگری انجام میشود
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در پاسخ به سوالی مبنی بر این که تاکنون چه اقداماتی در مسیر اطلاع رسانی موضوع مذکور انجام شده است، افزود: هنوز در ابتدای راه قرار داریم.
حیدری ضمن اشاره به تشکیل کمیتهای در وزارت بهداشت تاکید کرد: اتفاق مبارکی که در این خصوص میتوان مطرح کرد، دعوت از مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در جلسات این کمیته به عنوان عضو ثابت است.
وی خاطرنشان کرد: ده درمانگاه مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر که در شهرهای مذهبی عراق فعال هستند، پایگاه خوبی برای جذب بیمار به شمار میآیند.
این مقام مسئول یادآور شد: همزمان با تشکیل جلسات کمیته مذکور، اقدامات تبلیغی و اطلاع رسانی در خارج از کشور انجام می شود.
حیدری ابراز امیدواری کرد: با توسعه فعالیتها در حوزه گردشگری سلامت، مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر به عنوان یک بازوی قوی در میدان حضور داشته باشد. درمانگاه دائمی در زینبیه احداث میشود
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر عنوان کرد: اقداماتی از این دست و با هدف ارتقای ارائه خدمات به زائرین در سوریه را در دستور کار داریم.
احداث درمانگاه دائمی مرکز پزشکی حج و زیارت در زینبیه دمشق در آینده نزدیک
وی اظهار کرد: در نظر داریم با خرید زمین در منطقه زینبیه دمشق، احداث درمانگاه دائمی مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر را کلید بزنیم.
حیدری در پاسخ به سوالی مبنی بر این که نقش معاونت عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در نخستین همایش پزشکی حج و زیارت کشورهای اسلامی چیست، گفت: زمانی که از کشورهای اسلامی سخن به میان میآید، گرایش به مسائل پزشکی در حج بیشتر است.
وی افزود: البته معاونت عتبات عالیات با غرفهای در این همایش حضور دارد.
این مقام مسئول یادآور شد: این نکته را نیز باید مدنظر داشت که قسمت اعظمی از مدعوین، پزشکان ایرانی هستند که برای دریافت مدارک بازآموزی، میبایست در کلاسها و کارگاههای آموزشی شرکت کنند.
پایان پیام/
نظر شما