محمدرضا غلامی ، فرمانده سپاه ناحیه همدان غنی سازی اوقات فراغت جوانان در طرح های هجرت را از اهداف فعالیت های این سازمان در تابستان دانست و به خبرنگار شبستان گفت: طرح هایی که در قالب طرح هجرت بسیج سازندگی اجرا می شوند باید زودبازده، فراگیر، بدون پیچیدگی و عمومی و عام المنفعه باشد.
وی با اشاره به اینکه در این طرح 70 درصد مشارکت با برادران و 30 درصد مشارکت نیز با خواهران است، افزود: در حال حاضر 25 گروه 15 نفری در قالب اردوهای جهادی در همدان ساماندهی شده است.
فرمانده سپاه ناحیه همدان با بیان اینکه در این طرح دانشآموزان به صورت نفر روز از ساعت هشت صبح تا 12 ظهر فعالیت میکنند، اضافه کرد: در سال جاری بر اساس این طرح 300 هزار نفر روز در آن مشارکت خواهند داشت.
غلامی، کمک به جوانان مناطق محروم و رفع فقر علمی آنان، راهنمایی جوانان برای انتخاب شیوههای موثر تحصیلی در رشتههای مورد علاقه، ایجاد فرهنگ کارآفرینی و فرصت شغلی و کمک به رفع نیازهای مادی و معنوی را از دستاوردهای مهم بسیج سازندگی عنوان کرد.
وی از خدمات رسانی به روستاها، مهارت آموزی و تمرین مشارکت در فعالیت های گروهی به عنوان دستاوردهای بسیج سازندگی یاد کرد و گفت: ارتقای سطح توانمندی افراد، تقویت اعتماد به نفس و ایجاد خودباوری و احساس مفید بودن، تقویت روحیه تعاون، همکاری و افزایش دلبستگی مردم به دولت و تثبیت نظام از دیگر مزایای اجرای طرح های بسیج سازندگی است.
وی با بیان اینکه اردوهای طرح هجرت باید در اخلاق و منش دانش آموزان تاثیر گذار باشد و خانواده ها نیز در این راستا باید فرزندان خود را تشویق کنند، افزود: طرح هجرت با حضور خیل کثیری از دانشآموزان و دانشجویان انجام میشود و این اردوها فرصت مناسبی برای فعالیتهای فرهنگی و تقویت فرهنگ در جامعه است.
فرمانده سپاه ناحیه همدان تصریح کرد: طرح هجرت با تأکید مقام معظم رهبری شروع به کار کرد که امروز این طرح با پیگیری مسئولان و استقبال خوب مردم به خصوص مردم مناطق محروم در همه نقاط کشور نهادینه شده است.
پایان پیام/
نظر شما