ظرافت تارنوازی ظریف

هنرمند برجسته کشورمان با بیان اینکه دو سه نسل از شاگردان موسیقی ایران مدیون هوشنگ ظریف هستند، گفت: هوشنگ ظریف در تارنوازی نوین ایران نقشی اثرگذار دارد.

به گزارش خبرنگار شبستان، اولین شب اجرای کنسرت «آن و آن» که از اردیبهشت ماه امسال در شبهای اهواز، بهبهان، بوشهر، تبریز، ساری، امل، رودسر، سیاهکل، برگزار شده بود، یکشنبه شب چهار تیر در تهران اولین شبش را به نام یکی از 5 استاد بزرگ موسیقی ایران آغاز کرد.

 

در ابتدای این کنسرت حسین علیزاده آهنگساز و نوازنده تار و پژمان حدادی نوازنده ضرب و تنبک از درب اصلی تالار وحدت وارد شدند و با اهدای گل به استاد هوشنگ ظریف از این هنرمند برجسته موسیقی کشور تقدیر کردند.

 

سپس حسین علیزاده و پژمان حدادی وارد سن شدند و با استقبال چشمگیر تماشاگران روبرو شدند.

 

حسین علیزاده پیش از آغاز بداهه نوازیش در کنسرت آن ان در شب هوشنگ ظریف در تالار وحدت در سخنانی گفت: من افتخار این را دارم که اولین شب کنسرت را به نام هوشنگ ظریف به همراه پژمان حدادی آغاز کنم بزرگی ظریف در این مراسم و مراسمهای دیگر که برای وی برگزار می شود نسبت به تاثیرش در موسیقی ناچیز است.

 

وی افزود: در سال 1346 من افتخار داشتم به عنوان شاگرد در کنار استاد ظریف ساز بنوازم و در همین سالن برای افتتاح مجموعه رودکی کنسرت افتتاحیه را با ارکستر رودکی که استاد دهلوی رهبری می کردند، استاد ظریف قطعه بندباز علی نقی وزیری را اجرا می کردند و من در همین مراسم به عنوان شاگرد در کنار ایشان ساز می زدم.

 

وی سپس خاطرنشان کرد: استاد هوشنگ ظریف هر کسی تاکنون چه به صورت حرفه ای و آماتوری تار در دست گرفته و همه کسانی که در ایران تار می نوازند نام ظریف کنار آنها هست. ظریف در تارنوازی نوین ایران نقش عمده ای دارد.

 

استاد علیزاده سپس با اشاره به ویژگی های اخلاقی هوشنگ ظریف و یادآوری خاطرات دوران شاگردی وی گفت: خصوصیات حرفه ای استاد ظریف به گونه ای که غیر از کار و جدیت دارای چهره هنری است که ما حتی در آن دوران در خواب می دیدم وقتی کلاس تمام شد احساس غم و غصه ای مرا می گرفت که همه اش منتظر بودم که کی با استاد کلاس داشته باشم.

 

وی یادآور شد: من هر وقت اساتیدم را به یاد می آورم اولین استادم ظریف اولین درس موسیقی را در مهرماه سال 1343 به من آموزش می داد و قدر می دانم امیدوارم سالیان سال در کنار ایشان شاگردی کنم و از حضورشان بهره ببرم ضمن اینکه استاد ظریف هنوز کار می کند و دو سه نسل از شاگردان موسیقی مدیون وی هستند.

 

حسین علیزاده پس از این سخنان از تماشاگران خواست که ایستاده استاد هوشنگ ظریف را تشویق کنند.

 

کنسرت بداهه نوازی حسین علیزاده به همراه پژمان حدادی در دو بخش برگزار شد، این کنسرت با سه تار نوازی علیزاده و تنبک پژمان حدادی حس و حال عجیبی را به تماشاگران داد و سرانجام به پایان رسید.

 

گفتنی است، کنسرت بداهه نوازی «آن و آن» در 5 تیر به یاد استاد علی اکبر شهنازی، 6 تیر به یاد استاد یوسف فروتن، 8 تیر به یاد استاد داریوش فتوت، 9 تیر به یاد استاد نورعلی برومند برگزار خواهد شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 145109

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha