به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حسین خیر اندیش، بنیانگذار طب سنتی نوین در ایران در مراسمی که از سوی انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان و سازمان فرهنگی ورزشی برگزار شد، بیان کرد: بر اساس بررسی های صورت گرفته، قدمت طب سنتی در ایران به 6 هزار و 300 سال پیش می رسد.
وی با اشاره به کنکاش های صورت گرفته در مناطقی از ایران چون زاهدان افزود: آثار باستان شناسان نشان می دهد که هزاران سال پیش در ایران حتی جراحی های حساس بر روی مغز انسان انجام می گرفته است.
بنیانگذار طب سنتی نوین در ایران تصریح کرد: طب سنتی یونان نیز ریشه در طب سنتی ایران دارد و بهره گیری از طب سنتی نوین در درمان بیماری ها امری ضروری است.
وی اعلام کرد: طب کلاسیک که امروزه با استفاده از داروهای شیمیایی اقدام به درمان بیماری ها می کند، ممکن است با عوارضی همراه باشد، ولی طب سنتی به مراتب بهتر از طب کلاسیک بوده و اثرات درمان بهتری نیز دارد.
خیراندیش یادآور شد: پیامبران و امامان ما نیز در کنار نشان دادن راه و رسم زندگی به مردم، آنان را تا حدودی با نحوه زندگی مناسب و دست یابی به سلامت جسمی و روحی راهنمایی می کردند و نمود این امر را در قدمت هزاران ساله طب سنتی در مناطقی چون چین، هند، ایران و مصر می توان مشاهده کرد و از آنجایی که این مناطق محل زندگی پیامبران الهی بوده است، از این رو به مراتب شاهد ظهور مکاتب قوی و غنی همچون طب سنتی بوده ایم.
وی توضیح داد: در حال حاضر، سالانه در کشور مبلغ 3 میلیارد دلار به منظور تهیه تجهیزات و داروها در حوزه درمان هزینه می شود، در صورتی که هزینه درمانی که از طریق طب سنتی پرداخت می شود به مراتب پایین تر از این است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین، بنیانگذار طب سنتی نوین در ایران تأکید کرد: باوجود جایگاه و اهمیت طب سنتی در درمان و سابقه دیرینه آن در کشور ولی متاسفانه این نوع طب جایگاه واقعی خود را در ایران پیدا نکرده و لازم است در این زمینه دست اندرکاران امر سلامت و درمان توجه ویژه و بهتری به این مقوله داشته باشند.
گفتنی است در این مراسم فاطمه اشدری مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین به بیان آثار مناسب استفاده از طب سنتی در درمان بیماری ها پرداخت.
پایان پیام/
نظر شما