خبرگزاری شبستان: رهبر معظم انقلاب وجود حالت انتظار را در دل آحاد مردم یکی از الطاف خداوند بر مردم ایران در دوران انقلاب میدانند و میفرمایند: این بزرگوار در فضای ذهنی و معنوی جامعه ما حضور دارد و جوانان مؤمن و با اخلاص نیز با آن حضرت قلباً در ارتباط هستند. این ارتباط به معنای حقیقی کلمه دو جانبه است و در حالات برجسته شور، محبت، احساس و عواطفی که ملت ایران نسبت به این بزرگوار دارند، این ارتباط طرفینی است.
ایشان انتظار ظهور امام زمان(عج) را موجب زنده شدن روح انتظار فرج در جوامع بشری دانسته و میفرمایند:
انتظار به معنای اشتیاق انسان برای دست رسی به وضعی برتر و بالاتر است و این حالتی است که بشر همیشه باید در خود حفظ کند و پیوسته در حال انتظار فرج الهی باشد.
مقام معظم رهبری به تلاش مستمر قدرتهای شیطانی برای از بین بردن فروغ امید در دل انسانها اشاره کرده و میفرمایند:
مبنای کار قدرتهای طاغوتی بر این است که فروغ امید را در دلها بمیرانند و همه امیدها را به یک نقطه مادی، یعنی پول و زخارف کم ارزش دنیا متمرکز کنند که سر رشته آن نیز در دست خودِ آن هاست. همه چیز را باحسابهای کمی و پولی محاسبه میکنند و معنویات را از حساب خارجمیکنند و به ویژه میکوشند که آن آینده موعود را از چشم ملتها دورنگهدارند، اما ملتها باید امیدوار باشند تا این اراده تکوینی الهی تحقق پیدا کند. [1] .
انقلاب اسلامی بذر امید را در دل همه مستضعفان نشاند. انقلاب اسلامی ایران، ظهور سراسر نور مولا (ع) را نزدیک ساخته است.
اینک بر همگان است که این تلاش خدایی را با همه شداید و سختیها تا آخرین سر منزل مقصود - که آماده کردن همه زمینهها برای فرجش میباشد - ادامه دهند. در این رهگذر، از توطئههای موذیانه دشمن نباید غافل بود.
رهبر معظم انقلاب در رابطه با هوشیاری امت مسلمان میفرماید:
دشمنان سراغ مجموعه احکام و مقررات اسلام رفتند. هر عقیده و هر توصیهای از شرع مقدس که در زندگی و سرنوشت آینده فرد و جماعت و امت اسلامی تأثیر مثبت و بارزی داشته است، به نحوی با آن کلنجار رفتند تا اگر بتوانند آن را از بین ببرند، اگر نتوانند، روی محتوایش کار کنند!... گاهی دهها سال زحمت میکشند، برای این که بتوانند نقطه درخشانی را کور یا کمرنگ کنند یا نقطه تاریکی را به وجود بیاورند! سالهای متمادی مینشینند و پول خرج میکنند! یکی زحمت میکشد و تلاش میکنند، ولی توفیق پیدا نمیکند، بعد از او کسان دیگری میآیند.
روی عقاید دنیای اسلام، از اینگونه کارها خیلی شده است. روی عقیده توحید، عقیده امامت، روی اخلاقیات اسلامی، معنای صبر، معنای توکل، معنای قناعت، کار کردهاند! همه اینها نقاط برجستهای هستند که اگر ما مسلمانها درست به حقیقت آنها توجه بکنیم تبدیل به موتور حرکت دهنده جامعه اسلامی میشود.
... بنده سندی را دیدم که بزرگان استعمار و فرماندهان استعماری توصیه میکنند که ما باید کاری بکنیم که این عقیده به مهدویت به تدریج از بین مردم زایل بشود! ببینید عقیده به مهدویت چقدر مهم است! چقدر خطا میکنند کسانی که به اسم روشن فکری و به اسم تجدّدطلبی میآیند و عقاید اسلامی را بدون مطالعه، بدون اطلاع، بدون این که بدانند دارند چکار میکنند، موردتردید و تشکیک قرار میدهند! اینها همان کاری را که دشمن میخواهد انجام میدهند. [2] .
رهبر معظم انقلاب در بخشی دیگر از سخنانشان از توطئه دشمنان برای از بین بردن امید و نشاط در جامعه اسلامی پرده برداشته و میفرماید:
استعمار روح نا امیدی را میخواهد امروز ، استکبار جهانی مایل است که ملتهای مسلمان و از جمله ملت عزیز ایران، دچار این حالت بشوند -روحناامیدی- ای آقا! دیگر نمیشود کاری کرد، دیگر فایدهای ندارد! میخواهند این را به زور به مردم تزریق کنند. ما که در جریان خبرهای تبلیغاتی و زهرآگین دشمنان قرار داریم، به عیان میبینیم که اغلب این خبرهایی که تنظیم میکنند، برای مأیوس کردن مردم است. مردم را از اقتصاد و از فرهنگ مأیوس میکنند، متدینین را از گسترش دین مأیوس میکنند. [3] .
رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان کسانی را که آب به آسیاب دشمن ریخته و در مسیر آنها گام بر میدارند، از این عمل برحذر داشته، میفرمایند:
... امروز هر نفسی، هر حنجرهای که برای نا امید کردن مردم بدمد، بدانید که این حنجره در اختیار دشمن است. چه خودش بداند، چه خودش نداند! هر قلمی که کلمهای را در جهت نا امید و مأیوس کردن مردم روی کاغذ بیاورد، این قلم متعلق به دشمن است، چه صاحب این قلم بداند، چه نداند! دشمن از او استفاده میکند. [4] .
با این حال، رهبر انقلاب ملت مسلمان و انقلابی ایران را ملتی بیدار، زنده و متوجه میداند که قدر عزّت و قدرتش را میداند و در برابر توطئههای دشمنان و مزدورانشان ارزش و اصالت خود را از دست نمیدهد.
پی نوشت ها:
1.خلاصه سخنرانی رهبر انقلاب آیت اللّه خامنهای، نیمه شعبان سال 1375.
2.سخنرانی رهبر انقلاب، نیمه شعبان 1418 ق. (1376 ش).
3.همان.
4.همان.
پایان پیام/
نظر شما