ابوطالب شفقت، استاندار خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بجنورد از روحانیت به عنوان یکی از مهمترین شبکه ها در هدایت انسان یاد کرد و افزود: امروز به واسطه حرکت هدایت گونه و حضور روحانیت در جامعه، دینداری حفظ و انقلاب به وقوع پیوسته و اکنون توجه تمام جهان به ایران اسلامی جلب شده است.
وی با تاکید بر گرامیداشت نقش روحانیت به عنوان سرباز امام زمان (عج) اظهار داشت: از روحانیت انتظار می رود در این برهه از زمان نیز همانند اوایل انقلاب اسلامی که نقش هدایت گونه آنها باعث پیروزی انقلاب شد به صورت جدی تر، قوی تر و توانمندتر از همیشه وارد عمل شوند.
شفقت با بیان اینکه نقش روحانیت در شکوفا شدن استعدادها و ظرفیت وجودی انسان ها بسیار تاثیر گذار است، متذکر شد: با توجه به اینکه انسان ها از ظرفیت وجودی بالایی برخوردار هستند، روحانیت نقش مهمی در شکوفا شدن این ظرفیت ها، شناخت دین و پیدا کردن معرفت دینی دارند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر دانایی جامعه ما ضعیف است، یادآور شد: موفقیت جامعه اسلامی زمانی است که به وظیفه خود اعم از آداب دینی و آداب زندگی آگاه شود و به درستی به آن عمل کند ولی متاسفانه در حال حاضر آداب زندگی ما که آداب دینی هم جزئی از آن است ضعیف است، زیرا یکی از مولفه های زندگی دینی، رعایت حدود انسان و خدا است.
مقام عالی دولت در خراسان شمالی مخاطب شناسی را یکی از مسائل بسیار مهم در تبلیغ دانست و بیان کرد: اگر بتوانیم مخاطبان و نیازمندی هایشان را به درستی بشناسیم و بر مبنای نیازمندی ها، دانایی افراد را افزایش دهیم سیر قرار گرفتن در مسیر پیشرفت و عدالت با سرعت چندین برابر انجام می گیرد.
وی تصریح کرد: اوج همه دانایی انسان ها رسیدن به تقوای الهی است که باعث قرار گرفتن در مسیر پیشرفت می شود و بایستی تمامی شبکه نظام حاکمیت حدود آن را رعایت کنند.
وی ادامه داد: برای طی کردن درست مسیر انقلاب اسلامی نیز باید جهاد گونه تلاش و همه مشکلات را پشت سر بگذاریم و قصد و نیت خود را خالص کنیم و از جامعه اسلامی به معنای واقعی بهره مند شویم.
شفقت با بیان اینکه تنوع دستگاه های تبلیغی لزوم هماهنگ شده با انتظارات مردمی را می طلبد، خاطر نشان کرد: موفقیت ما در دستگاه های اجرایی زمانی است که هدف مشترکی را دنبال و ناملایمات فردی را به درستی پشت سر بگذاریم.
وی بهترین مسیر ارشادی برای قرار گرفتن در مسیر اصلی دینداری و انقلاب را مسیر تبلیغ دینی و فرهنگی و برخورد با مسائل دانست و اذعان داشت: در این راستا باید امید بیشتری به مردم بدهیم و نتیجه بخش تر کار کنیم.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه محوریت اصلی روحانیت با مساجد است و همه برنامه های مسجد تحت محوریت مسجد صورت می گیرد، باید روحانی به عنوان یک محور، میدان داری کند تا وحدت و دانایی در جامعه شکل گیرد.
پایان پیام/
نظر شما