به گزارش خبرگزاری شبستان، هاشم عطار یکی از فیلمبرداران جوانی است که تا کنون در پرونده کاری خود 6 فیلم سینمایی و حدود 30 اثر ویدئویی و چندین سریال تلویزیونی را به یادگار ثبت کرده است وی از هنرمندانی است که برخی از تولیدات این جشنواره را رصد میکند و با دید کارشناسی به فیلمها بهویژه در حوزه تصویربرداری را تحلیل میکند وی در گفتوگو با روابط عمومی جشنواره فیلم ویدیویی تهران گفت: . بنابراین مطمئن باشید که نگاه تهیهکنندگان و فیلمسازان حوزه ویدئویی با حضور این جشنواره نگاه جدیتری به عرصه فیلمهای ویدئویی خواهد بود.
وی افزود: لذا این جشنواره میتواند وسواس و دقت نظری که متأسفانه بهتدریج در حوزه ویدئویی در حال از بین رفتن بود را مجدداً به این نوع فیلمها برگرداند و حالا میبنیم که کارگردانان فیلمهای ویدئویی هم دغدغه تصویر، تدوین، کارگردانی و غیره دارند و این یعنی اینکه این جشنواره تأثیر داشته است.
این فیلمبردار اظهار داشت: این جشنواره باعث خواهد شد که بین فیلمسازان و تهیهکنندگان رقابت ایجاد شود و این اتفاق، اتفاق خوبی است البته به شرطی که مسئولین جشنواره از همین حالا به فکر برگزاری دومین دوره باشند تا سال آینده، دستانشان پرتر حتی از امسال باشد.
وی همچنین گفت: اگر چه من بیشتر دغدغه حضور در کارهای سینمایی را دارم اما این امر باعث نمیشود که در کارهای ویدئویی کمکاری داشته باشیم هر چند که ممکن است تعدادی از تهیهکنندگان حوزه ویدئویی بهدلیل بودجه کم این نوع فیلمها خیلی بهدنبال کیفیت نباشند. اما مگر تماشاچی چه گناهی کرده که باید فیلمهای ویدئویی را با کیفیت بد در تصویربرداری یا نورپردازی و غیره ببیند؟ امروزه در اکثر خانهها، سینما خانواده وجود دارد و همه مردم، فیلمها را در قاب بسیار بزرگی میبینند و بهراحتی متوجه ایرادهای تصویر خواهند بود.
عطار در ادامه تأکید کرد: معمولاً فیلمسازان برای تولید یک اثر سینمایی، تلاشهای زیادی میکنند که به استانداردهای جهانی نزدیک شود اما متأسفانه در حوزه ویدئویی این وسواس کمتر دیده میشود ولی امیدوارم با برگزاری جشنواره، ما شاهد این حساسیتها در عرصه ویدئو هم باشیم.
هاشم عطار خاطرنشان ساخت: با توجه به تعداد فیلمهایی که من در این جشنواره دیدم، حدود کمی از فیلمها به لحاظ تصویربرداری و نورپردازی خوب بودند و مابقی دچار ضعف تصویربرداری بودند. غالباً تصاویر فُلو است، کیفیت تصویر کم است، تصاویر شب خیلی تیره و تار است و این معایب زمانی بیشتر بهچشم میخورد که این فیلمها از پرده سینما پخش شود امیدوارم از این پس تصویربرداران ما هم به این عیبت توجه داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما