قرآن و ولایت دو کانون مبارزه جذابیت های شیطانی در جنگ نرم

حجت الاسلام قائم مقامی با اشاره به تهاجمات فرهنگی سنگین غرب علیه نسل جوان گفت: ما در برابر این جذابیت های کاذب و شیطانی راهی جز تمسک به جاذبه های الهی در دو کانون قرآن و ولایت نداریم.

حجت الاسلام والمسلمین قائم مقامی استاد سطوح عالی حوزه علمیه درباره تاثیر فعالیت های قرآنی بر تربیت اخلاقی نسل جوان به خبرنگار شبستان گفت: بنابر آنچه به عنوان فلسفه و حکمت بعثت بیان شده است تلاوت گام نخست و پس از آن تزکیه و تعلیم کتاب وحی به عنوان فرایند توسعه و ترویج دین پیش بینی شده است.

وی با بیان این مطلب که ما پس از پیروزی انقلاب شاهد احیای اسلام بوده ایم اظهار کرد: وقوع انقلاب مرحله نخست حکمت بعثت را بعثت یعنی تلاوت را محقق کرده و تلاوت آیات الهی در جامعه از جایگاه لازم برخوردار است چرا که پیش از تدبر استنباط و عمل به این آیات ابتدا باید گوش روح به صوت وحی آشنا شود.

 

حجت الاسلام قائم مقامی با بیان این مطلب که برگزاری مسابقات در این زمینه نقش موثری را ایفا می کند تصریح کرد: البته عمل به حکمت و فلسفه بعثت با اکتفا به این مرحله محقق نمی شود و باید دیگر مراحل کار قرآنی یعنی تدبر و تفکر تاویل، تفسیر و عمل به آیات وحی نیز در دستور کار قرار بگیرد.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه درباره تاثیر فعالیت های قرآنی برای مصون نگاه یداشتن نسل جوان در برابر تهاجمات فرهنگی کشور ابراز کرد: امروزه شاهد آن هستیم که نسل جوان ما در برابر هجمه شدید کفار و شیاطین آن هم با مبنای فرهنگی و جذابیت های کاذب و بی سابقه قرار دارد که این جذابیت در عرصه فرهنگ و رسانه به اوج خود رسیده است.

 

وی تاکید کرد: نقطه مقابل این جاذبه های کاذب جذابیت های الهی با دو رکن اصلی یعنی قرآن و عترت قرار دارد که مستقیم با روح انسان در ارتباط است از این رو تنها کافی است که جوان چند مرتبه تلاوت زیبای وحی را استماع کرده و در مجالس کیفی اهل بیت شرکت کند آنگاه وجودش با این جاذبه ولایی پیوند می خورد.

حجت الاسلام قائم مقامی یادآور شد: ما در برابر جذابیت های کاذب و شیطانی غرب راهی جز تمسک به دو کانون نورافشان الهی یعنی قرآن و ولایت نداریم که البته پس از انقلاب این جاذبه ها امکان بروز یافته و زمینه آشنایی نسل جوان با این دو ثقل فراهم شده است.

پایان پیام/

 

 

 

کد خبر 143990

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha