به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، محمد حسین موسی زاده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، امروز (31 خرداد) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان کردستان، گفت: با توجه به اخذ مصوبات لازم برای استقرار نظام آموزش مهارت و فناوری از سوی دولت در سال گذشته، نظام آموزش مهارت و فناوری از مهر ماه سال جاری در تمامی مراکز علمی کاربردی کشور اجرایی می شود.
وی با بیان اینکه بر اساس این نظام 60 درصد آموزش ها مهارتی و کاربردی خواهد بود، افزود: بسترهای اولیه و اصلی در استقرار این نظام که بازنگری سرفصل رشته های موجود دانشگاه با دیدگاه مهارتی است فراهم شده و کلیه پذیرش های سال جاری بر این اساس می باشد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال جاری با نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی این نظام می تواند نقش موثری در تحقق این شعار داشته بشاد چرا که کلیه دوره های آموزشی علمی کاربردی بر اساس مشاغل تدوین شده است.
وی تصریح کرد: امید می رود با همدلی و همفکری مسئولان، کردستان یکی از استان های شاخص در استقرار نظام مهارتی بوده و این مهم بتواند همسو بودن علم با عمل را نشان دهد.
این مقام مسئول یکی دیگر از فعالیت های این دانشگاه درسال جاری را برگزاری دوره های کاربینی و کاروزی به دانشجویان عنوان کرد و گفت: این دوره ها از مهر ماه جاری برای دانشجویان برگزار شده و بر این اساس افراد با محل و جزییات کاری که در آینده به آن اشتغال می یابند ملموس تر آشنا خواهند شد.
موسی زاده از ایجاد مراکز کارآفرینی در نیمه دوم سال جاری در مراکز علمی کاربردی خبر داد و افزود: امسال اولین دوره مسابقات کارآفرینی برای دانشجویان مراکز علمی کاربردی در سطح کشور برگزار می شود و این مسابقات به موازات کارآفرینی دانشجویان انجام می شود.
وی یکی از رسالتهای مهم دانشگاه علمی کاربردی را تدوین و تنظیم استعدادها و ظرفیتها هر منطقه دانست و خاطرنشان کرد: این مرکز آموزشی با اجرا و محقق ساختن این مهم گامهای بلندی در راستای تربیت نیروهای کارآمد و بهرهوری بیشتر از ظرفیتهای مناطق مختلف کشور برمیدارد.
پایان پیام/
نظر شما