تقوا، ملاک برتری انسان‌ها است

یکی از اساتید رشته فقه و حقوق دانشگاه پیام نور گیلان، ملاک برتری انسان ها را تقوا دانست و گفت: شناخت اصل انسانیت و هویت صنفی زن دو موضوع مهم در بحث خلقت زن و مرد است.

سیده فاطمه خوش کلام، از اساتید رشته فقه و حقوق دانشگاه پیام نور گیلان در خصوص تساوی حقوق زن و مرد به خبرنگار شبستان گفت: قدرت مدیریتی مرد، احساسات عاطفی زن، حس کلی نگری مرد و جزئی نگری زن به معنای برتری نیست بلکه این امور فضیلت هستند.

 

وی شناخت اصل انسانیت و هویت صنفی زن را دو موضوع مهم در بحث خلقت زن و مرد دانست و افزود: انسانیت، حق مشترک بین زن و مرد به شمار می آید.


خوش کلام با تاکید بر این موضوع که خداوند متعال با توجه به اصل تساوی حقوق زن و مرد، وظایف مشابهی برای آنها در نظر نگرفته است، اذعان کرد: هویت صنفی زن مختص این گروه است.

 

این استاد رشته فقه و حقوق، عقل را ابزار رسیدن به تکامل دانست و تصریح کرد: خود پسندی، تکبر و زیاده طلبی از آفات عقل هستند.

 

خوش کلام ادامه داد: عواطف زن معمولا بر جنبه عقلانی او قالب است و این حقیقت قدرت عاطفی او را اثبات می کند و به معنای ضعف عقلی نیست.

 

وی ملاک برتری انسان ها را تقوا دانست و اذعان کرد: قرآن با کمال صراحت، در آیات متعددى مى فرماید، «خداوند از جنس خود شما براى شما همسر آفرید» این آیه صریحاً ارزش را بر ملاک تقوا قرار داده است.

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 143664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha