حجت الاسلام محمد هادی عبد خدایی، مدیر مدرسه علمیه جعفریه با بیان اینکه بعثت پیامبر مکرمه سرآغاز مبارزه با هرگونه شرک و انحراف فکری، عقیدتی و عملی بودبه خبر نگار شبستان در مشهد گفت: یکى از ابعاد زندگى پیامبر اسلام(ص) که کمتر مورد توجه قرار گرفته است شیوه آن حضرت در تبدیل جامعه جاهلى به جامعه اسلامى است، که آشنایی با این معقوله مهمترین نیاز جامعه امروزی است.
این مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مبعث پیامبر(ص) بیشتر جنبه تعلیمی و تربیتی انسان را در بر می گیرد، اظهار داشت: بعثت پیامبر(ع) فرصتی برای رستاخیزی و به پا خواستن برای نجات انسان ها از زیر یوغ اسارت های فکری، اجتماعی و سیاسی وهرگونه خرافات ضد ارزشی بود.
وی افزود: انقلاب فرهنگی و آگاهی بخشی درعرصه های مختلف با بعثت حضرت محمد(ص) کلید خورد و این امر الهی باعث احیای ارزش ها و مفاهیم حیات انسان و عمل و روابط اجتماعی در زمین شد چرا که پیامبر (ص) از جانب خداوند مامور شد تا تمامى زنجیرهاى مادى و معنوى را از دست، پا و ذهن بشر بگشاید و او را به عنوان انسان خلاق، مبتکر و مختار به سوى خدا دعوت کند.
مدیر مدرسه علمیه جعفریه گفت: زمان بعثت پیامبر (ص) انسان ها به خویشتن نگاهی منفی داشتند و تصور می کردند از هویت، استقلال و شخصیت انسانی برخوردار نیستند، بلکه محور در قبیله و جمع بزرگ تری به نام نسل و نژاد است که پیامبر این نگاه نادرست را تغییر داد و با انسان ها آموخت که نگاهشان به یکدیگر انسانی باشد.
حجت الاسلام عبد خدایی با اشاره به اینکه پیامبر(ص) مامور شد تا بزرگ ترین بارها را بر دوش کشد و رهبری انسان را به عهده گیرد، تصریح کرد: یکی از اهدافی را که قرآن از بعثت پیامبران مطرح می کند، برقراری عدالت و حل اختلاف انسان ها در اجتماع است چرا که اجرای احکام الهی و سیراب کردن تشنگان عدالت از منبع فیض الهی زمینه پیشرفت جامعه اسلامی است.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه بعثت پیامبر اکرم (ص) اهداف همه پیامبران تبیین و تکمیل کرد، گفت: مبعث پیامبر اکرم(ص) نفطه شروع انقلاب فرهنگی است.
وی با بیان اینکه انقلاب فرهگی نخستین گام پیشرفت جامعه در عرصه های گوناگون است، اظهار داشت: در حال حاضر هم احیاى فرهنگ اسلامى و ساختن تمدن جدید اسلامى که با عصر و زمان جدید نیز متناسب باشد در گرو اقدامات و تلاش هاى فکرى و فرهنگى است و همین تولید فکر اندیشه و دانایى است که زمینه ساز تولیدات مادى می شود.
پایان پیام/
نظر شما