حجت الاسلام دکتر علی اکبر رحمانپرست، مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهارکرد: در شرایط کنونی حمایت از تولید و سرمایه ایرانی یکی از مهم ترین اولویت های کشور در زمینه های اجتماعی و اقتصادی به شمار می رود.
وی ادامه داد: با توجه به پیام های 22 گانه رهبری در اوایل سال های گذشته به این نکته علمی می توان رسید که روند عمل گرایی در شعارهای ایشان بیشتر از گذشته برجسته می شود.
رحمانپرست بیان کرد: در واقع این روند پیام روشنی برای آحاد جامعه به خصوص مسئولان دارد که توقف در مرحله شعار هدف این نامگذاری ها نبوده و باید برای تحقق عینی پیام ها کار عملیاتی صورت گیرد.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور اظهار کرد: در سال های اخیر مقام عظمای ولایت توجه خاصی به کار و تولید داشته اند و در دیدارهای مهمی که با مسئولان و تولید کنندگان داشته اند بر این امر مهم نیز تاکید نموده اند.
وی ادامه داد: در زمینه تحقق تقویت تولید ملی توجه به این مهم ضروری است که مثلث سه گانه مردم، تولید کنندگان و مسئولان باید تکمیل شود و در این راستا دولت سهم بشتری بر عهده دارد.
رحمانپرست با اشاره به مطالعات علمی صورت گرفته در کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور، اظهار کرد: بخش تولید به واسطه مقتضیات خود سر دمدار این حرکت بوده و این بخش بسیار فعالانه در جهت تولید حرکت می کند، چرا که ضامن بقای این بخش نیز تولید است.
مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور گفت: مردم نیز آماده تحقق حمایت از تولید ملی هستند و مسئولان باید نقش خود را ایفا کنند.
وی اضافه کرد: در صورتی که مردم رغبت بیشتری به کالاهای داخلی داشته و دولت نیز با موضوع قاچاق و ورود بی رویه جدی تر مقابله کند شاهد تحقق بخش مهمی از اهداف این پیام مهم خواهیم بود.
پایان پیام/
نظر شما