حجت الاسلام حمید محمدی، قائم مقام وزیر ارشاد اسلامی در امور قرآنی و رئیس مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی کشور، با اشاره به اهداف راه اندازی مؤسسات قرآنی، به خبرنگار شبستان گفت: مؤسسات برای توسعه فرهنگ قرآن و برگزاری در دوره های آموزشی عمومی همچون روخوانی، زیباخوانی، حفظ، مفاهیم، تدبر، تفسیر تشکیل شدند و در کنار آن یک سری فعالیت ها در حوزه هنرهای قرآنی، انجام می دهند.
وی هدف غایی مؤسسات را توسعه و ترویج مفاهیم قرآنی به معرفت و ایمان و تبدیل آن به رفتار عملی عنوان کرد و با اشاره با ارتقای تعداد مؤسسات قرآنی تا پایان دولت دهم، تصریح کرد: تا پایان دولت دهم این مؤسسات از سقف دو هزار مؤسسه رسمی عبور خواهد کرد.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در زمینه تربیت 10 میلیون حافظ قرآن در سطح کشور، افزود: سعی ما بر این است که تا 1404 با تقسیم کار میان دستگاه های مختلف از جمله آموزش و پرورش، آموزش عالی، مؤسسات و سایر اقشار با تشکیل سه ستاد ویژه و تمهیدات لازم، طرح ملی حفظ با مشارکت همه دستگاه ها در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، حمایت مجلس و دولت انجام شود.
قائم مقام وزیر ارشاد اسلامی در امور قرآنی، اضافه کرد: زنان خانه دار در طرح ملی حفظ یکی از اقشار مورد توجه هستند، بنابراین این قشر می توانند با مراجعه به خانه های نور، کودکان خود را تحت پوشش قرار گیرد.
وی الگو سازی قرآن برای جوانان را یکی از راهکارهای عملی در جذب جوانان به قرآن دانست و تأکید کرد: در تلاشیم با استفاده از مفاهیم قرآن در قالب های هنری همچون ساختن فیلم، تئاتر قرآنی و الگوهای موفق، جوانان را به سمت قرآن جذب کنیم.
پایان پیام/
نظر شما