به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام رسول ابراهیمیان، معاون شهرستان های مدیریت حوزه علمیه خواهران با اشاره به تشکیل جلسات اخیر شورای گسترش حوزههای علمیه تصریح کرد: در این جلسات موافقت اصولی تاسیس و مجوز موقت فعالیت دو ساله در مورد برخی از تقاضاهای ارائه شده برای راهاندازی مدارس علمیه خواهران صادر و به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ابلاغ شد.
وی محل احداث این مدارس علمیه را استانهای تهران، فارس، مازندران و کردستان ذکر کرد و ادامه داد: بر این اساس در مورد راهاندازی پنج مدرسه علمیه خواهران مجوز موقت فعالیت صادر شده است.
معاون شهرستانهای حوزههای علمیه خواهران خاطرنشان کرد: در جلسات اخیر شورای گسترش حوزههای علمیه، مجوز موقت دوساله فعالیت مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر ساری در استان مازندران با تقاضای حجتالاسلام سیدصادق پیشنمازی، مدرسه علمیه حضرت زینب(س) شهر سریشآباد در استان کردستان با تقاضای حجتالاسلام مهدی نقوی لیاولی، مدرسه علمیه حضرت معصومه(س) تهران با تقاضای حجتالاسلام سیدحسن علوی موافقت شد.
مدرسه علمیه معصومیه(س) شهر شیراز با تقاضای آیتالله اسدالله ایمانی و مدرسه علمیه ریحانه الرسول شهر نورآباد با تقاضای حجتالاسلام سعید امیدیان دهنو، نیز از جمله مدارسی هستند که مجوز فعالیت موقت دریافت کرده اند.
حجت الاسلام ابراهیمیان در رابطه با نحوه تاسیس مدارس و مراکز حوزوی افزود: متقاضیان تاسیس مدارس علمیه خواهران درخواست خود را در این مورد به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران ارائه میکنند و پس از بررسی این درخواست و تشکیل پرونده در مورد آن، پرونده به شورای گسترش حوزههای علمیه ارسال میشود.
به گزارش مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران وی شرایط لازم برای صدور موافقت اصولی تاسیس مدارس علمیه خواهران را نیاز منطقه به مدرسه علمیه و واجد شرایط بودن متقاضی دانست و افزود: در صورت احراز این شرایط موافقت اصولی تاسیس صادر میشود تا متقاضی شرایط آییننامهای تاسیس و توسعه مدارس علمیه را فراهم کند که در این صورت مجوز موقت فعالیت دوساله صادر و در غیر این صورت موافقت اصولی باطل میشود.
وی یادآور شد: مجوز دائم مدارس علمیه توسط شورای گسترش حوزههای علمیه، بر اساس تقاضای موسس و نتایج ارزیابی عملکرد مدرسه علمیه صورت میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما