سیده زهرا موسوی، مدیر منابع انسانی و جذب و سازماندهی جامعه بسیج زنان با اشاره به افزایش مهدهای قرآنی مساجد در سال 91 به یک هزار و 500 باب به خبرنگار شبستان گفت: در سال 90 تعداد این مهدها 300باب بود که امسال افزایش چشمگیری داشته است ضمن اینکه 500 نفر از مربیان این مهدها در اواسط تیر از آموزشهای لازم برای مربیگری این مهدها بهرهمند میشوند.
وی به شرایط و دستورالعمل ایجاد مهدهای قرآنی در کنار مساجد اشاره کرد و گفت: طبق دستورالعمل های ارسال شده به استان ها، مساجد باید دارای فضا و شرایطی مناسب برای ایجاد مهدهای قرآنی باشند تا به آنها مجوز فعالیت صادر شود.
موسوی ادامه داد: با توجه به تازه بودن فعالیت این مهدها در حال حاضر در فصل تابستان این مهدها تعطیل و هیچ فعالیتی ندارند، فقط به مربیان مهدهای قرآنی مساجد در فصل تابستان، دورههای آموزشی و به روزرسانی سطح اطلاعات برگزار میشود.
مدیر منابع انسانی و جذب و سازماندهی جامعه بسیج زنان به همکاری این مرکز با مکتب القرآن قم برای آموزش مربیان مهدهای قرآنی مساجد اشاره و خاطرنشان کرد: ارایه محتواهای آموزشی، مباحث قرآنی و نرمافزارهای دینی مرتبط با مربیگری از مباحثی است که مربیان شرکتکننده در دوره آموزشی ارایه میشود.
وی گفت: مهد کودک قرآنی مساجد با حفظ سایر اصول تربیتی و آموزش هایی که به موازات انجام می شود، فضای قرآنی برای کودک فراهم کرده و آنها به سمت تربیت قرآنی سوق می دهد از این رو این نوع تربیت ماندگار تر است و با ایجاد این مهدها یک کار مبنایی آغاز شده که تأثیر آن بنیادین است علاوه بر آن با توجه به ظرفیت بالای مساجد در پرورش کودکان میتوان کودکان را در فضای دینی و معنوی آموزش و کودکان را با مسجد انس داد.
پایان پیام/
نظر شما