تاثیر سوابق تخلفات راهنمایی و رانندگی در انتخاب مدیران دولتی

رییس پلیس راهور ناجا گفت: از پیشنهاد قوه قضاییه برای در نظر گرفتن سوابق تخلفات راهنمایی و رانندگی در انتخاب مدیران دولتی استقبال می کنیم و امیدواریم در مراحل بعدی بررسی در دولت و مجلس شورای اسلامی تصویب شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسکندر مومنی رییس پلیس راهور ناجا امروز در مراسم سی و سومین جلسه کمیته عملیات اجرایی مقررات (اجرای طرح تابستان 91) با بیان اینکه پیشنهاد قوه قضاییه مبنی بر بررسی سوابق افراد در هنگام رانندگی در اعطای پست مدیریتی مورد قبول است، گفت: ‌بر اساس این طرح،‌برای انتخاب مدیران معیارهایی وجود دارد که نداشتن تخلف رانندگی و نمره منفی از جمله این شرایط خواهد بود.

 

سردار مومنی با اشاره به زمان اجرای طرح تابستان 91 گفت: امسال طرح تابستان در دو مرحله برگزار می شود که مرحله اول آن از 31 خرداد آغاز و تا 30 تیر ادامه دارد و مرحله دوم طرح از 25 مرداد شروع و تا 2 مهر سال جاری ادامه پیدا می کند.

 

وی با اشاره به اینکه سال گذشته اقدامات خوبی در راستای کاهش تلفات در فصل تابستان توسط پلیس راهور انجام شد افزود: با توجه به این که امسال سال سختی برای ما محسوب می شود باید تمام توان و پتانسیل خود را برای کاهش سوانح و حوادث به کارگیری کنیم.

 

سردار مومنی در ادامه خاطرنشان کرد: در صورتیکه زیرساختها توسعه پیدا نکنند و ایمنی مولفه ها تغییر نیابند ما شاهد افزایش سوانح رانندگی خواهیم بود بنابراین اگر حضور ما یک روز در جاده ها و محورهای حادثه ساز کشور کمرنگ شود تلفات زیادی را شاهد خواهیم بود.

 

رییس پلیس راهور ناجا از تشکیل کمیته مشترک پایش خبر داد و افزود: این کمیته در راستای کاهش تلفات جاده ای است و در محورهای مواصلاتی کشور تشکیل می شود به گونه ای که تمام نمایندگان دستگاههای دخیل در این جلسه موظف هستند محورهای حادثه خیز کشور را شناسایی و رصد کنند و در صورت مشاهده مشکل در راستای رفع هر چه سریعتر آن اقدام کنند.

 

وی با اشاره به فعالیت 250 اردوگاه آموزش و پرورش در سطح تابستان تصریح کرد: باید از این ظرفیت بزرگ استفاده کرد و با توجه به استقبال معلمان در طرح فرهنگ یاران ترافیک لازم است این روند سرعت بیشتری داشته باشد.

 

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه در حال حاضر ایران از نظر نرخ تلفات تصادفات در دنیا در رتبه های میانی قرار دارد افزود: این در حالی است در سالهای گذشته ایران در رتبه نخست قرار داشت و طبق آمار سال 88 از هر 10 هزار تصادف رخ داده 19.5 کشته بر جای می ماند اما در سال 91 این رقم به 8.1 درصد رسیده است.

 

سردار مومنی در ادامه از پیشنهاد نماینده قوه قضاییه به استفاده از ظرفیت حقوق یاران در بحث ترافیک اشاره کرد و یادآور شد: از این پس از تدابیر همکاران قضایی تحت عنوان حقوق یاران ترافیک استفاده می کنیم و همچنین لازم است از تمام بخشهای فرهنگی در بحث ترافیک استفاده شود.

 

رییس پلیس راهور ناجا با اشاره به کمک های اولیه در مباحث ترافیکی به عنوان یکی دیگر از پیشنهادات نمایندگان دستگاهها در جلسه امروز، خاطرنشان کرد: در ایام نوروز برنامه های تلویزیونی مهمی در این راستا تهیه شد ولی به دلیل عدم هماهنگی کامل استفاده از این ظرفیت محقق نشد. بنابراین لازم است هماهنگی های لازم برای اجرای کار مشترک یعنی آموزش امداد میان هلال احمر و پلیس راهور صورت گیرد.

 

سردار مومنی با اشاره به توسعه راههای روستایی تصریح کرد: نزدیک به ده هزار کیلومتر راه روستایی توسعه و آسفالت شده است که این آمار بسیار خوبی است و لازم است همکاری همه دستگاهها (هلال احمر، امداد و نجات، اورژانس) در این مسیرها افزایش یابد.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر بروز سوانح و حوادث مانند سابق عمومیت ندارد، اظهار کرد: انحراف به چپ و سبقت غیرمجاز بیشترین تلفات حادثه ساز بودند.

 

سردار مومنی همچنین از برگزاری رزمایش پلیس راهور خبر داد و افزود: این رزمایش در قالب طرح تابستان در روزهای 30 و 31 خرداد برگزار می شود.

 

وی با اشاره به پیشنهاد مسئول راهداری کشور درخصوص ساماندهی مسافربرهای شخصی خاطرنشان کرد: حتماً همکاریهای لازم را در این راستا با وزارت راه و شهرداری انجام خواهیم داد.

 

سی و سومین جلسه کمیته عملیات اجرای مقررات (اجرای طرح تابستانی 91) 24 خرداد در سالن اجتماعات پلیس راهور برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 141785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha