فیلم های جشنواره فجر حال و هوای ایام 22 بهمن را نداشته اند

علی معلم تهیه کننده سینما و سردبیر مجله دنیای نصویر گفت: جشنواره فیلم فجر هیچ گاه با زمان برگزاری آن که مصادف با ایام 22 بهمن است متناسب نبوده و مفهومی از انقلاب را ارائه نداده است.<BR>

به گزارش خبرنگار شبستان، اکبر نبوی (سخنگوی جشنواره فیلم فجر سال 1374) و علی معلم (تهیه کننده و سردبیر) شب گذشته میهمان ویژه برنامه سینمایی «هفت» شدند و به گفتگویی پیرامون تاثیر جشنواره بر سینمای ایران پرداختند.


اکبر نبوی در ابتدا عنوان داشت: هر هنری به نوبه خود می تواند بر فرهنگ تاثیر گذار باشد و عکس این مطلب نیز صادق است. جشنواره فجر تا به حال توانسته است فرم و محتوای سینمای ایران را تحت تاثیر قرار بدهد. این تاثیر متناسب با نوع مدیریت بر جشنواره متفاوت بوده است.


در ادامه علی معلم اظهار داشت: فجر در میان سینما دوستان، با همه اشکالات آن در جهت داشتن معیارهای استاندارد یک جشنواره، با عنوان یک خاطره یاد می شود. در سال اول برگزاری موج امیدی در سینمای ایران ایجاد کرد و شلوغ ترین سالن های سینما را در زمان این جشنواره داشتیم.


وی ادامه داد: سینمای ایران تا به حال رشد مشخصی داشته است و این رشد در سالهای اخیر رو به افزایش بوده است اما بحث اصلی تاثیر جشنواره بر این سینما است.


نبوی با اشاره به فیلم های جشنواره فیلم فجر بیان کرد: جشنواره گرد آمده از مجموع فیلم های تولیدی کارگردانان زبده سینمای ایران است اما مسائل مربوط به داوری و نحوه مدیریت جشنواره هیچ گاه حق واقعی سینما را ادا نکرده است.


علی معلم با اشاره به موضوعات فیلم های سینمایی جشنواره اظهار داشت: جشنواره فیلم فجر هیچ گاه با زمان برگزاری آن که مصادف با ایام 22 بهمن است متناسب نبوده و مفهومی از انقلاب را ارائه نداده است. در این میان حتی یک فیلم سینمایی با حال و هوای ایام 22 بهمن ساخته نشده است.


وی در پایان گفت: در بین جشنواره های برگزار شده تنها امتیاز جشنواره را می توان نمایشگاه آثار سینمایی ایران دانست که در آن همه تولیدات سینمایی یک جا دیده می شوند اما جشنواره در طول این سالها هدف مشخصی نداشته است.


پایان پیام/

کد خبر 14147

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha