قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان به خبرنگار شبستان گفت: این طرح مرتبط با خانواده های نیازمندی است که در همه ابعاد زندگی دچار مشکلات عدیده ای شده اند و رویکرد اصلی آن توجه به حفظ شان و بنیان خانواده با گشودن چتر حمایتی و انفاق مدارانه است.
وی ادامه داد: احیای فرهنگ دستگیری و کمک به نیازمندان، عمل به سیره نبوی و کسب رضای الهی، کمرنگ کردن چهره فقر از جامعه و ارتباط عاطفی بین دو قشر برخوردار و غیر برخوردار از جمله اهداف اجرای این طرح است.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح، مشخصات خانواده های تحت پوششی که مشکلاتی از قبیل بیماری های خاص و صعب العلاج و ناتوانی مفرط سرپرست خانوار دارند به افراد نیکوکاری که آمادگی کمک به این گونه خانواده ها را دارند ارائه شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: اولویت در این طرح حمایت از خانواده های غیر یتیم تحت پوشش کمیته امداد شامل زنان سرپرست خانوار، سالمندان و خانواده های دارای سرپرستی با ویژگی های خاص است.
موسی نژاد با اشاره به اینکه این طرح به منظور جذب و مدیریت مساعدتهای حامیان و خیرین در راستای بهبود وضعیت معیشتی مددجویان و آینده خانوادههای نیازمند زیر پوشش حمایت امداد تدوین و اجرا میشود، اذعان کرد: اجرای اینگونه طرحها موجب تقویت اعتماد عمومی و ارتباط مفید و موثر بین اقشار جامعه با امداد میشود و فرهنگ انفاق در سطح ملی ارتقا مییابد.
وی با بیان اینکه توانمندی، کارآفرینی و تحکیم بنیان خانواده شعار امسال کمیته امداد امام(ره) از سوی مرکز است و بیشتر برنامههای این نهاد با توجه به این شعار تدوین و اجرایی میشود، افزود: امسال بیشتر برنامهها به سمت خانواده محوری حرکت میکند.
مدیرکل کمیته امداد امامخمینی(ره) کردستان با اشاره به اینکه اکنون نگاه امداد در دهه چهارم اکرام همه اعضای خانواده و تلاش در راستای توانمندسازی آنان است، اظهار داشت: به همین منظور اجرای طرح محسنین در این استان با جدیت هرچه بیشتر در سالجاری دنبال میشود.
موسی نژاد با اشاره به اینکه در مرحله نخست اجرای این طرح در کردستان 120 خانواده از خانوادههای غیر یتیم زیر پوشش شناسایی میشوند، خواستار تعامل و همکاری بیش از پیش حوزه مشارکتهای مردمی و حمایت و سلامت امداد در این طرح مشترک شد.
پایان پیام/
نظر شما