به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، مجید پور مقدم، معاون امور معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، در جمع خبرنگاران گفت: این موزه معدن طلا با رای و تایید شورای عالی معادن کشور و نظر مساعد دستگاههای اجرایی ذی ربط از جمله محیط زیست، منابع طبیعی، سازمان گردشگری، شهرداری و سایر دستگاهها به موزه معدن تبدیل میشود.
وی با اشاره به امضای تفاهمنامه سازمان صنعت، معدن و تجارت، استان تهران با جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی، افزود: در خصوص تبدیل معدن طلای متروکه در شهرستان شمیرانات و منطقه دربند، در روستای پس قلعه، به موزه معدن طلا، تفاهمنامهای نیز با دانشگاه شهید بهشتی به امضا رسیده است.
وی بیان کرد: پس از آنالیزهای شیمیایی، فیزیکی و محاسبه ذخیره و پایین بودن عیار ماده معدنی و تشخیص اینکه معدن فوق از نظر فنی و اقتصادی توجیهی ندارد، با تایید و رای شورای عالی معادن و نظر مساعد دستگاههای ذیربط این موزه معدن راه اندازی میشود.
پور مقدم، خاطر نشان کرد: این معدن به عنوان موزه، در چارچوب تفاهمنامههای صنعت، معدن و تجارت با دانشگاهها و با اهداف ایجاد اشتغال، توسعه گردشگری و بازدید عموم، بازدید دانشجویان و دانش آموزان، از معدن طلا و کانیهای فلزی ایجاد میشود.
معاون امور معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، مهمترین عالم توجیه فنی و اقتصادی تبدیل این معدن را به موزه معدن طلا، سودآوری آن دانست و گفت: سودآوری حاصل از بازدید عموم و گردشگران از این معدن، که به خزانه دولت تزریق میشود به مراتب بالاتر از استخراج ماده معدنی آن است.
این استاد دانشگاه، خاطر نشان کرد: پس از موزه شدن این معدن، افراد و گروههای بسیاری میتوانند به این موزه مراجعه کنند و این موزه به پایگاه آموزشی - علمی تبدیل شود.
وی تاکید کرد: تمام کانیها، سنگهای فلزی و غیرفلزی موجود در کشور نیز در این موزه معدن در معرض دید عموم قرار میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما