به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام علی رمضانی صبح امروز (22 خرداد) در جلسه گردهمایی مدیران مسئول کانون های مساجد شهرستان تاکستان که در مسجد حضرت ابوالفضل برگزار شد، بیان کرد: اوقات فراغت فرصت مناسبی است که باید نهایت استفاده از آن صورت گیرد و لازم است در میان برنامه های مختلف اوقات فراغت، آموزه های دینی و شرعی نیز تبیین شود.
وی ادامه داد: در انجام برنامه های مختلف باید تنوع این فعالیت ها نیز مدنظر باشد چراکه جوانان با مشاهده تنوع فعالیت ها، جذب مساجد می شوند.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین با اشاره به اهمیت نظم در فعالیت های کانون های مساجد تصریح کرد: مدیریت موفق در گرو وجود نظم و تعهد در کارها است و شرط نخست در هدایت کانون ها نیز وجود نظم و انضباط شخصی است.
وی اعلام کرد: مدیریت در مساجد بسیار اثرگذارتر از ادارات است و در این بین باید رضایت خداوند متعال مدنظر باشد و در اولویت قرار گیرد چراکه این امر اثرگذاری کار را دوچندان می نماید؛ همچنین به واسطه اخلاق و اصول و موازین انسانی است که می توان خدماتی را به دیگران عرضه کرد بنابراین لازم است به بحث اخلاق نیز توجه جدی شود.
حجت الاسلام رمضانی عنوان کرد: برنامه ریزی جدی و مستمر موضوع دیگری است که در اجرای برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید مورد توجه باشد و مسئولان کانون ها بر این اساس حرکت کنند.
وی با اشاره به کارکرد مسجد یادآور شد: لازم است کارکردهای مسجد در دیدگاه عموم مردم تغییر داده شود و نباید مردم مسجد را مکانی مختص برگزاری مراسم عزاداری و ختم تلقی کنند؛ از این فضای معنوی و مقدس می توان برای انجام فعالیت های گسترده فرهنگی و اجتماعی بهره برد و این فضا نیز در اثربخشی امور تأثیر بیشتری دارد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان قزوین در خصوص لزوم توجه به تقویت نماز گفت: توجه به نماز در زندگی فردی و اجتماعی آثار بسیاری را به دنبال دارد و با توجه به تأکیدات دین اسلام، لازم است تمام کارها و برنامه های مختلف در راستای تقویت نماز در مساجد باشد.
وی عنوان کرد: تشکیل هیئت دانش آموزی با محوریت مسجد و تشکل شورای طرح و برنامه و تدوین آیین نامه بر اساس تدبیر از دیگر مواردی است که در کانون ها باید مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام رمضانی در پایان با اشاره به عملکرد کانون های فرهنگی و هنری مساجد تاکستان خاطر نشان کرد: پیشرفت برنامه های تاکستان از لحاظ فرهنگی و دینی و ارتقای تعداد کانون ها به 50 کانون از مواردی است که در این شهرستان صورت گرفته است.
پایان پیام/
نظر شما