به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ولی الله میرزایی اصل، فرماندار سنندج در این مراسم گفت: رشد و توسعه پایدار کشاورزی یکی از شاخص ترین و مهم ترین هدفهای هر دولتی است که تحقق آن طریق تحولات بنیادی همه جانبه در ساختار کشاورزی، مدیریت و بهره برداری مطلوب از منابع و امکانات، سازماندهی و هدایت سنجیده فعالیتها در چار چوب برنامه ریزی علمی و منطقی امکانپذیر خواهد بود.
وی افزود: بر همین اساس، بخش کشاورزی در کلیه برنامه های توسعه کشور از اولویت ویژه ای برخوردار بوده و به عنوان محور و اساس توسعه اقتصادی کشور مورد توجه قرار داشته است.
این مقام مسئول اظهار داشت: تنوع بسیار گسترده شرایط سرزمین، از نظر آب، هوا، خاک، منابع آب، منطقه، رطوبت، ارتفاع و تجربه های نیروهای انسانی در کشاورزی و … همه و همه دلالت بر ظرفیتها و امکانات بالقوه و بالفعل وسیعی دارد که قلب هر کسی را که برای این آب و خاک و این مردم می تپد و هیجان می آورد و بهره برداری از این منابع لایزال خدادادی را برای بهبود شرایط زندگی نسل های کنونی و آینده این سرزمین به صورت آرزویی در دسترس ولی مستلزم تلاش فراوان جلوه می دهد.
فرماندار سنندج با تاکید بر اینکه برای احیای بخش کشاورزی و فراهم کردن بستر اشتغال جوانان در این منطقه بایستی بیش از پیش تلاش صورت گیرد، خاطر نشان کرد: اشتغال پایدار استان در گرو احیای بخش کشاورزی بوده و این امر نیز می تواند از طریق کارگروه توسعه کشاورزی عملیاتی شود.
میرزایی اصل یادآور شد: استراتژی بخش کشاورزی در ایران بر پایه افزایش عملکرد تولید، بهبود کیفیت محصولات، پایداری در تولیدات، ارتقای سطح سلامت جامعه و نهایتاً تامین امنیت غذایی و حفاظت از محیط زیست استوار است.
وی با بیان اینکه فارغ التحصیلان بخش کشاورزی حافظان امنیت و سلامت غذایی کشور هستند، ادامه داد: می توان با ارائه طرحهای اشتغال زا وجامع ،بسترهای مناسب برای اشتغال فارغ التحصیلان کشاورزی فراهم نمود.
میرزایی اصل، توسعه کشاورزی و خودکفایی در کشاورزی را کلید خودگردانی عمران روستایی پایدار دانست و خاطر نشان کرد: اگر قرار است برنامه های عمران روستایی پایدار بماند باید کشاورزی پیوسته حامی و پشتیبان آن باشد.
فرماندار سنندج تصریح کرد: تامین امنیت غذایی جامعه از اهدافی است که همواره در راس برنامه دولتها قرار دارد و ارتقاء تولیدات کشاورزی به گونه ای که جوابگوی نیازهای فزاینده جامعه باشد از محورهای این برنامه است.
این مقام مسئول همچین گفت: خودکفایی در تولید محصولات و ایجاد اشتغال پایدار در این بخش از منویات مقام معظم رهبری است که در نامگذاری سالجاری تجلی یافته است که تقویت بخش کشاورزی مستلزم توسعه مدیریت و اقتصاد کشاورزی با هدف استفاده مطلوب و بهینه از منابع ملی و پتانسیل های موجود است.
وی با اشاره به تشکیل مستمر جلسات کارگروه طرح توسعه کشاورزی گفت: در این کارگروه با هدف رشد زیرساختهای بخش کشاورزی در شهرستان سنندج تاکنون اجرای بیش از 950 طرح با اختصاص اعتباری بالغ بر 500میلیارد ریال به تصویب رسیده است.
فرماندار سنندج از اختصاص 25 میلیارد ریال از محل اعتبارات تملک دارایی های شهرستان سنندج در سال 90 به سرفصل کشاورزی خبر داد.
میرزایی اصل در ادامه افزود: توسعه بخش کشاورزی علاوه بر اختصاص اعتبارات دولتی، نیازمند رفع مشکلات کشاورزان، جلب مشارکت مردمی و ارتقاء فرهنگ کار و کارآفرینی در جامعه است.
در این مراسم از تعدادی از کشاورزان نمونه سطح شهرستان با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شد.
پایان پیام/
نظر شما