به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، خسرو ساکی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، صبح امروز (21 خرداد) در چهاردهمین همایش خیران مدرسه ساز استان کردستان، اظهار داشت: رفع محرومیت های آموزشی و گسترش زیرساخت های این عرصه می تواند زمینه را برای تعالی و توسعه دیگر حوزه های فرهنگی و اجتماعی فراهم کند.
وی افزود: در طول چهارده سال اخیر در استان کردستان مجمعی برای ساماندهی کمک های خیراندیشان و نیکوکاران و تکریم این افراد نهادینه کردن سنت حسنه مشارکت در امر تعلیم و تربیت، گسترش اعتبارات مدرسه سازی و دعوت از افراد متمول برای سرمایه گذاری در این امر شکل گرفته است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: 930 خیر زن و مرد مدرسه ساز کردستانی تاکنون 360 پروژه با 883 کلاس درس را در مناطق محروم و دورافتاده استان ساخته اند و این مهم کردستان را در زمره 20 استان برتر کشور قرار داده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از حضور گسترده بانوان خیر و نیکوکار در امر مدرسه سازی در کردستان به عنوان یکی از ویژگی های منحصر به فرد استان در این حوزه یاد کرد و افزود: در مجموع 345 بانوی خیرمدرسه ساز در امر حسنه مدرسه سازی مشارکت داشته و دارند که این مهم زمینه را برای فرهنگ سازی و جلب مشارکت اقشار مختلف جامعه فراهم کرده است.
ساکی افزود: در سال تحصیلی 90 نیز خیران مدرسه ساز استان بیش از 195 میلیارد ریال تعهد داشته اند که تاکنون 45 درصد از این مهم محقق شده است.
وی ابراز امیدواری کرد همانگونه که مردم متدین کردستان در امر مسجد سازی رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده اند امیدواریم در امر مدرسه سازی نیز جایگاه استان از رتبه بیستم کشوری به رتبه های برتر ارتقا یابد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کردستان اظهار داشت: در سال 90 بیش از 670 میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافت که هم اکنون از این محل 166 پروژه با 947 کلاس درس در دست اجراست.
ساکی افزود: 25 پروژه با 112 کلاس درس به صورت مشارکتی و 5 پروژه با 35 کلاس درس از محل کمک های مردمی نیز از جمله این پروژه ها بوده است.
پایان پیام/
نظر شما