به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، خسرو ساکی، مدیر کل آموزش وپرورش کردستان، امروز ( 21 خرداد) در جلسه ستاد استانی برنامه ریزی اوقات فراغت گفت: فرهنگ مقوله ای وسیع و فراگیر در تمام سطوح جامعه است که ابعاد مختلف زندگی افراد را در بر می گیرد و بر اساس آن ساختار جوامع شکل گرفته و جامعه در مسیری که فرهنگ آن جامعه بر اساس داشته ها و نیازهای خود آن را ترسیم کرده گام بر می دارد.
وی افزود: در فرهنگ اسلامی ما آموزه های دینی ما مبتنی بر کلام صریح خداوند متعال در قرآن کریم است که تکلیف انسانها و راهبران را برای حرکت در مسیر متعالی به درستی نشان داده، تا انسانها با حرکت در مسیر الهی در صراط مستقیم گام بردارند.
این مقام مسئول اظهار داشت: مهندسی فرهنگی در حقیقت بیانگر تلاش رهبر معظم انقلاب و نهادهای مسئول بهمنظور ارتقای فرهنگ اسلامی ملی در کشور، جلوگیری از ایجاد بحرانهای فرهنگی و هویتی، ممانعت از نفوذ فرهنگ غربی به ایران، تحقق آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی، رشد کیفی شاخصهای فرهنگی در کشور و نوسازی فرهنگی کشور میباشد.
مدیر کل آموزش وپرورش استان کردستان یادآور شد: مهندسى فرهنگی کشور به این معناست که فرهنگ ملى، فرهنگ عمومى، فرهنگ تخصصى و فرهنگ سازمانى به یک نظم خاص برسند تا دستیابی به اهداف مورد نظر میسر شود و با این دیدگاه همه دستگاهها و سازمانهاى کشور در موضوع فرهنگ نقش دارند.
ساکی، با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در راستای مهندسی فرهنگی گفت: با توجه به نقش فرهنگ در جامعه، در تمامی وزارت خانه ها معاونت فرهنگی ایجاد شده است و در آموزش وپرورش نیز با تغییر نام معاونت پرورشی و تربیت بدنی به معاونت پرورشی و فرهنگی، توجه بیشتری به بحث فرهنگی و برنامه ریزی برای بهبود مسائل فرهنگی شده است.
وی با اشاره به اینکه برای موفقیت در عرصه های مختلف و نهادینه سازی دین و اخلاق و معنویت در جامعه، بهترین بستر آموزش و پرورش، گفت: اگر در برنامه ریزی اوقات فراغت تحصیلی دانش آموزان به پرورش هویت اسلامی و دینی توجه کنیم مهندسی فرهنگی کرده ایم.
وی یادآور شد: رویکرد اصلی در انجام برنامه ها و کارهای فرهنگی در آموزش و پرورش باید با هدف تقویت پیوندها میان دانش آموزان و قشر جوان و نوجوان با ارزش های بومی و دینی و هویت اسلامی و ایرانی باشد.
پایان پیام/
نظر شما