ایران در حلقه 400 میلیونی جامعه بشری با اشتراکات دینی فرهنگی قرار دارد

مشاور طرح سند توسعه فناوری اطلاعات کردستان به نقش استراتژیک ایران اشاره کرد و گفت: کشور ما در یک حلقه 400 میلیون نفری از جامعه بشری به دلیل داشتن اشتراکات دینی فرهنگی و اجتماعی است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، علی ناصری، مشاور طرح سند توسعه فناوری اطلاعات کردستان، ‌شب گذشته (20 خرداد) در دومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، گفت: یکی از موقعیت‌های استراتژیک ایران قرار گیری آن در مرکز یک حلقه 400 میلیون نفری از جامعه بشری به دلیل داشتن اشتراکات دینی فرهنگی و اجتماعی است.


وی تصریح کرد: اگر سرمایه‌گذاری در زمینه فناوری اطلاعات در ایران صورت گیرد می‌تواند یک جامعه هدف 400 میلیونی را پوشش دهد.


وی با بیان اینکه 24 مجمع جهانی کشورها را از لحاظ بهره‌مندی فناوری اطلاعات رتبه‌بندی می‌کنند، عنوان کرد: از این تعداد رویکرد پنج مجمع با ایران هم‌خوانی دارد.


مشاور طرح سند توسعه فناوری اطلاعات کردستان اظهار داشت: رتبه تعیین شده ایران توسط مجامع مذکور حاکی از وجود یک وضعیت نوسانی در کشور را که نشان از عدم تناسب و هم‌خوانی لازم در زمنیه بهره‌مندی ازفناوری اطلاعات با دنیا بود، را داشت.

 

ناصری خاطرنشان کرد: با توجه به موارد مذکور مسئولان کشور ما تصمیم به تدوین برنامه‌ای در سطح ملی گرفتند.


وی بیان داشت: فناوری اطلاعات عامل پیشران در توسعه ملی،دانش پایه، فراهم کننده فرصت‌های امن و عادلانه برای همه ایرانی‌ها، شبکه‌ای هوشمند متکی بر هویت ایرانی اسلامی و کانون پیشرفته فناوری اطلاعات در منطقه برای رسیدن به اهداف چشم انداز 1440 هجری شمسی است.


این مقام مسئول به اهداف کلان برنامه پنجم توسعه اشاره کرد و اظهارداشت: توسعه نقاط دسترسی به اینترنت پرسرعت به میزان 50 درصد خانوار، توسعه خدمات الکترونیکیی حاکمیتی به میزان 40 درصد، حذف پول فیزیکی به میزان 80 درصد از جمله اهداف کلان برنامه پنجم توسعه است.


به گفته وی، توسعه تجارت الکترونیکی داخلی، توسعه آموزش‌های مجازی، توسعه پرونده سلامت الکترونیکی به میزان 50 درصد، توسعه کارت هوشمند ملی به میزان 90 درصد، توسعه سامانه مدیریت منابع سازمانی، توسعه کاداستر شهری و روستایی و مرکز ملی داده های مکانی به میزان 100 درصد از دیگر اهداف برنامه پنجم توسعه است.


مشاور طرح سند توسعه فناوری اطلاعات کردستان توسعه محتوای فرهنگی، دینی و متوی سالم سالانه به میزان 100 درصد وتوسعه محصولات امنیتی بومی به میزان 60 درصد را از دیگر اهداف برنامه پنجم توسعه ذکر کرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 140312

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha