به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، مهندس سعید طالعی، مدیر دفتر مشارکت و جذب سرمایه گذاری شهرداری کاشان اجرای پروژه های بافت تاریخی را شامل دو بخش عنوان کرد و اظهار داشت: این پروژه ها که به دلیل وجود برخی موانع، اجرایی نشده بود در آینده ای نزدیک به بهره برداری می رسد.
وی، اجرای بخشی از این پروژه ها را در محدوده 5/3 هکتاری بافت فرسوده کاشان ذکر کرد و افزود: با اجرای این پروژه ها علاوه بر آثار توسعه شهری در این نقطه از شهر (بافت فرسوده)، مرکز تجاری جدیدی با زیربنای 53 هزار و 527 مترمربع در این منطقه ایجاد خواهد شد.
به گفته وی، اجرای پروژه مجتمع تجاری و اداری امیرکبیر در حاشیه شمالی خیابان امیرکبیر در8 طبقه با زیربنای 6هزار و400 مترمربع، از جمله پروژه های با ارزش افزوده اقتصادی بالا از محل فروش اوراق مشارکت تأمین مالی شده است.
وی، کاربری های این طرح را مجموعه تجای در سه طبقه، سالن سرپوشیده بازی ، رستوران و کافه تریا دانست.
به گفته وی، در خصوص بحث تملک و خرید 2هزار و 600 متر از محدوده طرح در پروژه میدانگاه آقا آزاد سازی شده است و کاربری های نهایی پروژه شامل مراکز تجاری ،اداری و مسکونی، خدماتی، محوطه های باز و فضای سبز است.
وی تأکید کرد: این پروژه ها پاسخی به کمبود فضاها و سرانه های مورد نیاز بافت قدیم شهر کاشان است که علاوه برافزایش کیفیت زندگی شهروندان و توسعه پایدار شهر کاشان، جذابیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارند.
وی اظهار داشت: کل سرمایه گذاری دراین طرح ها حدود 400 میلیارد ریال است که براساس مطالعه دقیق انجام شده بر روی بازارهدف و مشتریان واحدها، انتظار می رود که پروژه ها بازگشت سرمایه در خور توجهی را داشته و برای خریداران اوراق علاوه بر سود علی الحساب، سود قطعی مناسبی نیز در پایان مشارکت محقق شود.
طالعی اظهار داشت در حال حاضر مشارکت مردم در خصوص فروش املاک و اقع در طرح خوب است اما قانون احیا و نوسازی بافت های فرسوده مصوب 1389 اجازه می دهد که اگر در خصوص اقدامات بهسازی و احیای بافت فرسوده به مشکلاتی برخورد شود با استفاده از این قانون املاک واقع در طرح خریدار شود.
پایان پیام/
نظر شما