حقوق امام زمان (عج) را بشناسیم و به آن عمل کنیم

حجت‌الاسلام ذاکری گفت: یکی از وظایف ما نسبت به امام زمان (عج) بازگو کردن فضایل و مناقب ایشان است و این از جمله حقوقی است که امام بر گردن ما به ویژه علما و روحانیون دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مراسم دعای کمیل این هفته مسجد مقدس جمکران همچون گذشته و در آستانه اربعین سالار شهیدان با حضور جمع کثیری از عاشقان در محل مهدیه این مسجد برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام ذاکری با اشاره به خطبه پیامبر اکرم (ص) پیرامون شخصیت امام زمان (عج) فضایل و مناقب آن حضرت گفت: ولا نور الا عنده (نوری نیست مگر از جانب امام زمان) نور واقعی حضرت مهدی (عج) است.

وی گفت: خدا در آیه هشت سوره تغابن می‌فرماید: ایمان به خدا بیاورید و به رسول خدا و به نوری که ما نازل کردیم. همچنین در آیه 69 سوره زمر که می‌فرماید واشرقت الارض بنور ربها (زمین به نور پروردگارش روشن شود) به استناد حدیثی از امام کاظم (ع) که می‌فرماید الامام نور، نور را می توان به امام تعبیر کرد.

سخنران مسجد جمکران علما را مانند ستارگانی دانست که در شب تاریک انسان‌ها را راهنمایی می‌کنند و همه نور و علم خویش را از وجود بابرکت ولی‌الله الاعظم (عج) می‌گیرند.

وی اظهار کرد: تا قبل از ظهور فقط دو حرف از علم بیان می‌شود و 26 حرف دیگر بعد از ظهور امام زمان (عج) است و در زمان آن حضرت علم چنان پیشرفت می‌کند که عروس در حجله از قرآن و سنت احکام را استنباط می‌کند.

حجت‌الاسلام ذاکری ریشه همه ظلم‌ها و بی‌عدالتی‌ها را در جهل و نقص دانست و گفت: پس از ظهور، امام زمان (عج) دست‌اش را بر سر مردم می‌کشد و عقل‌ها را کامل می‌کند به طوری که احدی به دیگری ظلم نمی‌کند.

وی در حدیثی از امام حسن عسگری (ع) نشانه مؤمن (شیعه) و پیرو حضرت مهدی (عج) را پنج چیز معرفی کرد: 1. در شبانه‌روز 51 رکعت نماز خواندن 2. انگشتری به دست راست کردن 3. بسم‌ الله الرحمن الرحیم را بلند می‌گوید 4. پیشانی روی خاک می‌گذارد 5. خواندن زیارت اربعین.

حجت‌الاسلام ذاکری خاطر نشان کرد: هدف امام حسین (ع) از برپایی نهضت عاشورا که در زیارت اربعین آمده است این چنین بازگو کرد که امام حسین (ع) از خون پاکش گذشت و بذل جان کرد تا مردم را از گمراهی و سرگردانی و ضلالت نجات دهد.

مراسم دعای کمیل شب جمعه و همچنین مراسم روحبخش دعای ندبه صبح جمعه به امید صبح ظهور برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 14022

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha