تفکرات ناب مسجدی هنوز کاربردی نشده است

رئیس ستاد اوقات فراغت کانون های مساجد استان با تأکید بر رفع هرگونه روحیه خمودی و گرفتگی از مساجد، گفت: در حالیکه برخوردار از ناب ترین تفکر راجع به مساجد هستیم اما متأسفانه تاکنون این تفکر را کاربردی نکردیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، رئیس ستاد اوقات فراغت کانون های مساجد استان کرمان، در جلسه ای که با حضور اعضای این ستاد در دبیرخانه مساجد تشکیل شد، با تأکید بر اینکه ما به دنبال ارائه گزارش و آمار برنامه های اوقات فراغت نیستیم، گفت: دست اندرکاران مسجد باید دنبال کسب رضای خداوند باشند زیرا در این صورت فعالیت ها اثر گذار است.

 

احمد سعیدی با بیان اینکه اگر رضای خداوند مد نظر نباشد، دچار خسران دنیا و آخرت می شویم، خاطرنشان کرد: بر همین اساس باید کیفیت بخشی به برنامه ها و نه افزایش درصد مشارکت در برنامه ها مدنظر باشد.


وی با تأکید بر اینکه تشکل های مردمی نظیر کانون های مساجد نباید وابسته به دولت ها باشد، گفت: رویکرد فرهنگی دولت های نهم و دهم فرصتی برای پرداختن بیشتر به این تشکل ها بود در حالیکه ممکن است هر دولتی این رویکرد را نداشته باشد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با تقدیر از برنامه های انجام شده توسط کانون های مساجد استان کرمان، گفت: میزان رضایت ما از این مجموعه جزئی است زیرا آن را با توجه به اهدافی که بر شکل گیری این تشکل ها مترتب است، کافی نمی دانیم.


وی با ابراز تأسف از این موضوع که مدیریت و مهندسی واحدی تاکنون برای مساجد شکل نگرفته است، تصریح کرد: در این راستا باید امام جماعت نقش محوری داشته و با تدبیر خود در رفع نواقص بکوشد زیرا آن وقت است که اقدامات انجام شده در جهت کارکرد مناسب مسجد که همان احیای کارکردهای مساجد در صدر اسلام است، ظهور بیشتری خواهد داشت.

 

دبیر شورای هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمان بر ضرورت فعال بودن مساجد در طول روز و خارج از نوبت های 5 گانه نماز تأکید کرد و گفت: باید با فعال کردن تشکل های نقش افرین در مسجد، هریک از آنان بتوانند عده ای را به این مکان مقدس جذب کنند تا هنگام نماز، مساجد ما مملو از جمیت باشد.


وی با تأکید بر رفع هرگونه روحیه خمودی و گرفتگی از مساجد، بیان داشت: در حالیکه برخوردار از ناب ترین تفکر راجع به مساجد هستیم اما متأسفانه تاکنون این تفکر را کاربردی نکردیم.


سعیدی با بیان اینکه جذب افراد به مسجد باید تقویت شود، گفت: خروجی مناسب ما در مساجد هنگامی است که میزان انس و الفت با مساجد تقویت و به کاردکردهای مساجد صدر اسلام نزدیک تر شویم تا در کنار آن بتوانیم خلأ ها را به ویژه در روستاها که کانون های مساجد تا دل ان مناطق نفوذ کرده اند پر کنیم.


وی ایجاد سیاست های انگیزشی از قیبل اردوهای زیارتی و محدود نکردن فعالیت های به مرکز استان و تسری دادن ان به مناطق دورافتاده را نیز مورد تأکید قرار داد.

 


پایان پیام/

کد خبر 140071

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha