به گزارش خبرگزاری شبستان از چناران، محمد ابراهیم محمدی، مدیر کل فرهنگی، هنری وزارت آموزش و پرورش شب گذشته(19 خرداد) در مراسم اختتامیه همایش مدیران 85 کانون فرهنگی، تربیتی خراسان رضوی در اردوگاه شهید بهشتی شهر گلمکان برگزار شد، اظهار داشت: تکثر برنامه های فرهنگی، سبک زندگی و هویت دانش آموزان را هدف قرار داده و اکنون بحران هویت در مدارس و در بین اولیاء دانش آموزان موج می زند.
وی با اشاره به این مطلب که تکثر فرهنگی مخرب تا جایی پیش رفته که کارگزاران فرهنگ نیز خود دچار آسیب شده اند، اظهار کرد: فقر هویت ملی، ارزشی و انقلابی دانش آموزان را رنج می دهد و از این رو جامعه دچار فقر عاطفی نیز شده است.
وی با اشاره به این مطلب که (21 خرداد) سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و تربیتی است، افزود: کانون، محل آموزش مهارت و محل مدیریت اوقات فراغت است.
مدیر کل فرهنگی و هنری معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: کانون ها باید بتوانند داشته های ملی،اسلامی دانش آموزان را شناسایی و در برگرداندن هویت ایفای نقش نمایند.
محمدی با اشاره به عضویت بیش از پنج میلیون نفر دانش آموز در کانونهای فرهنگی و تربیتی سراسر کشور افزود: تاکنون کانون ها در قبال بحران هویتی ایفای نقش موثری نداشته اند.
وی جذب حداکثری، برنامه کاربستی و تولید فرآورده را سه شاخصه جدید کانون ها برشمرد و گفت:از این پس کانون ها در سراسر کشور بر این اساس درجه بندی شده و امکانات می گیرند.
وی خواستار مشارکت مدیران، معاونان و مربیان کانونها در تهیه طرح جامع ارتقاء کانون ها شد و خاطر نشان کرد: جشنواره ملی دستآوردهای کانون های فرهنگی و تربیتی اواخر تیرماه سالجاری در تهران برگزار خواهد شد.
در این مراسم نمایندگان 10 کارگروه تخصصی، جمع بندی نشست های خود را ارائه و از کانون های فرهنگی و تربیتی خواف، نیشابور و باخرز به عنوان پر بازدید کننده ترین سایت اینترنتی تقدیر شد.
نشستهای تخصصی مدیران،معاونان و مربیان کانونهای 85 گانه فرهنگی، تربیتی استان به مدت دو روز در اردوگاه شهید بهشتی شهر گلمکان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما