همدان باید بیش از 200 هزار حافظ قرآن داشته باشد

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با بیان اینکه رویکرد این نهاد در درجه اول رویکرد فرهنگی است، گفت: استان همدان تا پایان برنامه چشم انداز توسعه باید بیش از 200 هزار حافظ قرآن داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، خسرو بیات، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، عصر گذشته (18 خرداد) در نشست کارگروه مشورتی کانون های تخصصی مساجد استان گفت: جوانان مسجدی برای نسل آینده و مدیران نظام سیاست گذاری می کنند که رسالت بسیار بزرگی است.


وی با بیان اینکه اثرگذاری مدیران کانون های مساجد اثرگذاری های والایی است، اضافه کرد: باید انتظارات ما نیز معقول باشد.


وی با اشاره به استفاده از ظرفیت های ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تصریح کرد: رویکرد این نهاد در درجه اول رویکرد فرهنگی، مذهبی و معنوی است.


مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در ادامه گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی 102 محور از نظرات رهبری در مباحث فرهنگی را استخراج نموده و این محورها را سرلوحه کار خود قرار داده است.


بیات با تاکید براینکه باید در حوزه های اندیشه، تفکر و سلحشوری باید با تمام توان وارد شویم، اضافه کرد: این 3 حوزه از حوزه های مهمی است که باید توجه ویژه ای داشته باشیم.


وی با بیان یانکه برنامه باید سرلوحه کار کانون های فرهنگی و هنری مساجد باشد، تصریح کرد: مدیریت ها نباید یک شاخه ای باشد و این موضوع بسیار مهم و قابل توجه است.


وی با اشاره به برنامه های هفته رضوی در همدان از 24 تیر ماه اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری با تمام قوت برای این هفته برنامه ریزی کنند.


مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: کانون ها برای برگزاری نمایشگاه قران در ماه مبارک رمضان برنامه ریزی خوبی داشته باشند.


بیات با اشاره به برگزاری کلاس های آموزش اخلاق در استان اضافه کرد: این کلاس ها هر 15 روز یکبار و با حضور اساتید مجرب برگزار می شود.


وی با تاکید براینکه مشورت باید سرلوحه کارها قرار بگیرد، تصریح کرد: در ابتدا باید ظرفیت های استان به خوبی شناخته و از این ظرفیت ها به نحو احسنت استفاده شود.


وی، سرلوحه کار برای این استان را وفاق، همدلی، همراهی و درک متقابل دانست و اظهار داشت: با این ویژگی ها در اجرای برنامه های فرهگی موفق خواهیم شد.


مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: طق فرمایشات رهبر انقلاب اسلامی، تا پایان برنامه چشم انداز باید 10 میلیون حافظ قرآن در سطح کشور داشته باشیم.


بیات، سهم استان همدان را بیش از 200 هزار نفر عنوان و اضافه کرد: 70 درصد این موضوع برعهده اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و 30 درصد برعهده دیگر ارگان های فرهنگی است.


وی با بیان اینکه اساتید مجربی در این حوزه در استان وجود دارند، تصریح کرد: باید از ظرفیت های این اساتید و علمای استان به خوبی استفاده شود.


پایان پیام/

کد خبر 139911

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha