به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین سعید روحانی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان قم، امروز (18خرداد) درجمع خبرنگاران با اعلام این مطلب گفت: بودجه های استانی نیز به صورت کارشناسی تخصیص پیدا نمی کند.
وی از اعزام تیمی برای یافتن محل مناسب برای اردو های فرهنگی کانون مساجد خبر داد و افزود: اردو های فرهنگی عینیت بخشیدن به مسائل فرهنگی است و باید کار کارشناسی دقیق و کاملی در مورد آن صورت بگیرد.
حجت الاسلام و المسلمین روحانی با اعلام اینکه دبیرخانه استان قم حاضر به همکاری با تمام مساجد خواهان تشکیل کانون مساجد در سطح استان است، تصریح کرد: در استان قم 370کانون در 260 مسجد از مساجد استان قم وجود دارد که 260 مورد آن به برادران و 110 مورد آن به خواهران اختصاص دارد که از این میان چند مسجد به طور همزمان دو کانون خواهران و برادران را پشتیبانی می کنند.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان قم با انتقاد از نحوه تخصیص بودجه های فرهنگی به موسسات، گفت: با اینکه نزدیک به 70 میلیارد تومان بودجه فرهنگی به استان قم تعلق گرفته اما حتی یک ریال هم به کانون مساجد تخصیص پیدا نکرده است.
حجت الاسلام و المسلمین روحانی با اشاره به این سخن مسئولان که مساجد یکی از پایگاه های مقابله با جنگ نرم دشمن و مطمئن ترین محل برای انجام کار فرهنگی هستند، گفت: مسئولان تنها زیبا سخن می گویند اما در عمل کمک شایان توجهی به کارهای فرهنگی در مسجد نمی کنند.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان قم با اشار به اینکه 21 کانون تخصصی در قم وجود دارد، بیان کرد: کانون های زیادی هستند که قابلیت تخصصی شدن را دارند اما سهمیه ها در این زمینه محدود است.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار پنج میلیارد و 700 میلیون تومانی اداره ارشاد استان قم برای سه عنوان قرآنی، فرهنگی و کانون های مساجد که 50 درصد آن تخصیص یافت، بیان داشت: اکثر استان ها حداقل یک سوم بودجه فرهنگی، سهم کانون مساجد است اما در استان قم تنها 350میلیون تومان به کانون مساجد تخصیص یافته است.
تشریح برنامه های انجام شده کانون مساجد در سال گذشته و سال جاری
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان قم برنامه های سال گذشته را این گونه تشریح کرد: ایجاد تجهیزات مشارکتی، برگزاری اردو های مختلف، آموزش تفسیر کوتاه تربیت مربی برای کودکان، نشست های قرآن و خانواده با حضور استاد دهنوی، برگزاری جشنواره هنر های تجسمی ترنج و جشنواره کوثر پرفروغ مختص بانوان برای اولین بار در قم که امسال نیز اجرا می شود.
وی به تشریح اقدامات مهم انجام شده از ابتدای امسال تا به حال پرداخت و گفت: همایش آسیب شناسی فرهنگی، اعزام 90 نفراز مدیران کانون های فرهنگی به نمایشگاه کتاب، اعزام 90 نفر از مدیران کانون های فرهنگی هنری به اردوی فرهنگی توجیهی همدان، آموزش 200 نفر از طلاب در مجتمع یاوران مهدی، مسابقه کتابخوانی خواهران به مناسبت شهادت بانو فاطمه زهرا(س)، ایستگاه های فرهنگی در 14 و15خرداد ماه جاری و اعزام اعضای کانون ها به اردوی راهیان نور از اقدامات انجام شده امسال کانون مساجد استان قم هستند.
وی از انعقاد قرارداد با ارگان های مختلف خبرداد و تصریح کرد: انعقاد قرارداد برای 20هزار بلیط استخر و هماهنگی با سالن های ورزشی مدارس از جمله این قراردادهاست و همچنین بابت تفاهم نامه با کانون ها از ابتدای سال تاکنون مبلغ 28میلیون تومان واریز شده است.
ترسیم آیین نامه در کانون مساجد
حجت السلام روحانی تصریح کرد: آیین نامه در چهار محور اخلاق و معرفت، علم-هنر و مهارت، ورزش و سلامت و فوق برنامه تنظیم شده است که هیئت دانش آموزی خیمه شهدا، حضور در المپیاد قرآنی، ورود به فضای سایبری (سنگرنت)، طرح رویش، حضور در اردوهای جوانه های انتظار، حضور در المپیاد های ورزشی، پرسمان جوان، برنامه های افتاحیه و اختتامیه، طرح های مطالعاتی و آموزش والدین از جمله برنامه های عملی این آیین نامه هستند.
مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان قم در خصوص طرح رویش، بیان داشت: این طرح با حمایت از کانون هایی که در زمینه های مختلف از جمله هنری، ورزشی، فرهنگی و علمی توانایی دارند می پردازد از 10تا 100 درصد طرح های آنان حمایت می کند.
وی افزود: برنامه های کانون مساجد از سوم تیرماه شروع شده و در مردادماه همزمان با عید سعید فطر به پایان می رسد که مراسم افتتاحیه در 28 خردادماه هعمزمان با بعثت پیامبر(ص) و مراسم اختتامیه در هفته اول شهریورماه همزمان با هفته جهانی مساجد خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما