امروز سران فتنه در زندان نفرت اجتماعی مجازات می شوند

آیت الله علم الهدی در نشست تحلیل دستاوردهای سفر مقام معظم رهبری به قم گفت: امروز سران فتنه همچون سامری در زندان نفرت اجتماعی مجازات می شوند و باید در این وضعیت بمانند تا نتوانند فتنه جدیدی بازسازی کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله علم الهدی، امام جمعه مشهد، شب گذشته (30دی) در همایش جریان شناسی فتنه 88 و تحلیل و بررسی دستاوردهای سفر مقام معظم رهبری به قم، که در جمع تعدادی از طلاب مشهد در مدرسه علمیه عالی نواب برگزار شد، گفت: علاوه بر سفر ایشان به یکی از استان های کشور و بازدید از نقطه مرکزی عظمت اسلام و پایگاه اندیشه دینی، اصلی ترین دستاورد در این سفر، ادامه مدیریت مقابله با جریان فتنه 88 بود.

 

وی به بررسی جریان های درون حوزه علمیه به ویژه حوزه علمیه قم پرداخت و گفت: یکی از این جریان ها، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است که جریانی مثبت می باشد و برنامه حرکتی اش در راستای اوامر رهبری است.

 

وی افزود: این جریان متشکل از افراد انقلابی است که در جریان ولایت حرکت می کنند و دارای نقش های مختلف حوزوی، سیاسی و ... هستند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود جریان دومی در حوزه علمیه که بدنه آن گسترده تر از جامعه مدرسین است و در این جریان غالباً جوانان حضور دارند، گفت: این گروه در جریان آموزشی حوزه نقش دارند.

 

عضو شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با اشاره به جریان سوم که آن را جریان روشن اندیش دانست که در آن اندیشمندان وشاگردان آیت الله جوادی آملی حضور دارند، اظهارداشت: این گروه فاضل در حوزه معقولات وارد می شوند و نسبت به مقام ولایت و رهبری نیز ارادت دارند.

 

امام جمعه مشهد از جریان اقلیتی دیگری با عنوان روشن اندیش غرب گرا گفت و یادآورشد: این جریان بیشتر تحت تأثیر تفکرات نو جهانی قرار دارند و در صدد تطبیق اندیشه های دینی با تفکرات جدید جهان هستند و آنجایی که نتوانند این تطبیق را انجام دهند به صورتی غیر علنی به تخطئه اندیشه دین می پردازند.

 

آیت الله علم الهدی تفاوت دو گروه اخیر را در اصالت قرار دادن اندیشه دین یا اندیشه جهانی دانست و گفت: جریان چهارم اصالت را با اندیشه جهانی می داند.

 

عضو خبرگان رهبری جریان دیگر را همان وجود بیوت مراجع دانست و با تأکید بر این که نباید برخی فعالیت های این بیوت را به شخص مرجع تقلید نسبت داد، تصریح کرد: بیوت مراجع، تشکیلاتی است که به صورت غیر سازماندهی شده در حاشیه مرجعیت به وجود می آید که به شخصیت مرجع بستگی دارد که نقش آفرین می باشد.

 

وی با اشاره به وجود جریان اقلیت دیگری که واپس گرا و متحجر است و هر فعالیتی را با تفکر روحانیت دو قرن گذشته مقایسه می کند، اذعان داشت: این گروه سعی در حفظ روش های خاص قدیم که غیر قابل مدیریت بوده است، دارند و هر نوع حرکت سیاسی را برنمی تابند.

 

امام جمعه مشهد در ادامه به جریان فتنه 88 اشاره و با تأکید بر این مطلب که مقام معظم رهبری تنها فردی بودند که این قضیه را مدیریت و برای مقابله با آن ابتکار عمل داشتند، گفت: این مدیریت از قبل شروع انتخابات آغاز شده بود و معظم له در سخنرانی های خود به جریان ها و گروه های مختلف توصیه هایی داشتنه اند.

 

عضو شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با اذعان بر این که جریان فتنه ادامه دارد و فعالیت خود را در دو بخش داخلی و خارجی انجام می دهد، اظهارداشت: این فعالیت به دنبال خروج از انزوای سیاسی و اصلاح نفرت جامعه نسبت به آنان است.

 

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه عوامل فتنه در صدد ایجاد حرکتی علیه رهبری توسط حوزه بوده اند تا فعالیت آنها بهتر پیش رود، اظهارداشت: این عوامل، در صدد ورود به بعضی از جریان های حوزوی بوده و آنان را مورد ارزیابی قرار دادند تا از طریق این جریان ها حرکت عظیمی علیه رهبری و نظام اسلامی ایجاد نمایند.

 

عضو خبرگان رهبری ادامه داد: عوامل فتنه برای ایجاد حرکتی در حوزه علمیه، به سراغ جریان هایی چون جریان متحجر که با هر حرکت و اقدام سیاسی مخالفند و جریان روشن اندیش غرب زده و غرب گرای حوزه که مبانی نظام را غیرقابل قبول می دانند، رفتند.

 

آیت الله علم الهدی تصریح کرد: جریان روشنفکر دینی حوزه که ارادتمند رهبری و مدافع ارزش ها و نظام اسلامی هستند نیز در فتنه 88 ژست آکادمیک گرفت و در حالتی عمل زده شده، کنار رفته و وارد عرصه دفاع نشده و بی تفاوت ماندند،در حالیکه این نوع برخورد دشمن را به تکاپو انداخت تا با بازسازی این جریان، آنان را مقابل رهبری قرار دهند.

 

امام جمعه مشهد، جریان چهارم را تشکیلات سازمان نیافته بیوت مراجع و نه شخص مراجع تقلید، برشمرد و افزود: دشمن در اندیشه طمع آور خود به این نوع تشکیلات نیز چشم داشت.

 

عضو خبرگان رهبری اذعان داشت: دشمن به جریان تازه منسجم شده اساتید جوان به عنوان جریانی مطالبه گر و نه از موضع مقابله با رهبری و نظام چشم دوخته بود تا در نتیجه صدایی قوی علیه نظام و رهبری از سوی حوزه علمیه ایجاد شود تا آنان به مقاصد خود برسند.

 

آیت الله علم الهدی با اشاره به لابی ها و ارتباط های بعضی افراد و جریان ها با این جریان های درون حوزی، اظهار داشت: این توطئه به اندازه ای خطرناک به نظر می رسید که وقتی آیت الله خامنه ای تصمیم به سفر به قم را داشتند، بعضی ها اعتقاد به تأخیر در انجام این سفر داشتند اما رهبر معظم انقلاب با بینش خود به این استان سفر کردند.

 

وی با اذعان بر این مطلب که اگر این حضور و سفر نبود، جریانی خطرناک تر از فتنه 88 که سرمایه گذاری عظیمی شده بود، روی می داد، تصریح کرد: عالی ترین دستاورد این سفر بیعت مجدد بیوت مراجع، اساتید جوان، اندیشمندان حوزه، مردم و ... با ولایت و از بین رفتن جریان فتنه بود.

 

عضو شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با اشاره به حرکت هایی که در میان مردم و مراجع در این سفر اتفاق افتاد، تأکید کرد: با این حرکت عظیم، دشمن برای همیشه از این که حرکتی علیه نظام و رهبری در میان حوزویان انجام دهد، نا امید شد و فهمید که حوزه جایی برای توطئه برضد نظام و ولایت نیست.

 

امام جمعه مشهد در پاسخ به سؤالی درباره آیت الله هاشمی رفسنجانی، تأکید کرد: عملکرد وی در جریان فتنه تحلیل نمی شود، بلکه مسأله ما با ایشان از روی گله مندی است نه این که رئیس تشخیص مصلحت نظام را از جمله سران فتنه بدانیم.

 

آیت الله علم الهدی با توضیح این مطلب که مجلس خبرگان رهبری نقش سپر برای رهبری را دارد، ولی در جریان تهاجم علیه رهبری، این مجلس که رئیس آن آیت الله هاشمی رفسنجانی است، مقابله نکرد و فقط تعدادی از اعضای این مجلس وارد عرصه دفاع از ولایت شدند، تصریح کرد: این حداقل گلایه است و تا وقتی جبران نشود، این گلایه وجود دارد.

 

وی گفت: حق تخریب آیت الله هاشمی رفسنجانی را نداریم و تنها گلایه مندیم.

 

عضو خبرگان رهبری در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره چرایی محاکمه نشدن سران فتنه، به جریان سامری در زمان حضرت موسی و ایجاد فضای نفرت اجتماعی و قرار گذاشتن بین خوف و رجاء برای وی اشاره کرد و اظهارداشت: امروز سران فتنه در اینگونه زندان حضور دارند و وظیفه مردم این است که سه رأس فتنه در همین حال بمانند و آنها از یکدیگر نمانند تا نتوانند فتنه جدیدی راه اندازی و بازسازی کنند.

 

امام جمعه مشهد با بیان این که مبانی فکری خاتمی، خط فتنه و در تمام جریان فتنه حامی موسوی بوده است، تصریح کرد: تفاوتی بین خاتمی، موسوی و کروبی وجود ندارد و هر سه نفر سران فتنه هستند.


عضو شورای برنامه ریزی مدیریت حوزه علمیه خراسان با بیان این که عرصه و جریان فتنه، امتحان است و باید مراقب بود، به عدم ورود بعضی افراد برای متهم نشدن به عناوین مختلف اشاره کرد و اذعان داشت: نباید برای مقام و شخصیت خود، وظیفه قطعی را فراموش کرد.

 

آیت الله علم الهدی از طلاب علوم دینی خواست در مسیر بصیرت افزایی جامعه تأکید داشته و جدیت نمایند.

 

وی با بیان این که خدمت به قرآن و اهل بیت (ع) جز با حمایت از ولایت فقیه نیست، خاطرنشان کرد: امروز باید توجه داشت که مقام معظم رهبری حجت امام زمان (عج) است.

 

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، عضو خبرگان رهبری با بیان این اعتقاد که ولایت عامه و حسبه دو مبنای ولایت فقیه است، گفت: بر اساس هر یک از این دو مبنا، اطاعت از مجتهد واجب و نقض حکم وی حرام است.

 

گفتنی است این همایش یک روزه، به همت و مشارکت دفتر فرهنگی تربیتی حوزه علمیه خراسان، مرکز بسیج طلاب و روحانیون خراسان رضوی، مدارس علمیه نواب، حضرت حجت (عج)، شهید صدوقی، سلیمانیه، فاضلیه و عباسقلی خان در سالن اجتماعات مدرسه علمیه عالی نواب مشهد با حضور بیش از 400 نفر از برادران طلبه و روحانی برگزار شد.
 

 

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 13977

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha