به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، هادی ابراهیمی، معاون سیاسی - امنیتی استانداری مازندران امروز(18خرداد) در حاشیه بازدید از مکان های اجرای طرح سالمسازی دریا در پلاژ شهرداری ساری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مشکلات ساختاری سبب شده است تا نتوانیم همه 338 کیلومتر سواحل مازندرانی خزر را تحت پوشش کامل قرار دهیم.
وی با اشاره به کمبود نیروی انسانی، انتظامی و ناجی غریق در سواحل تاکید کرد: شهروندان فقط در مکان هایی که طرح سالم سازی دریا اجرا می شود و ناجیان غریق، اورژانس 115، نیروی انتظامی و دیگر خدمات ارایه می شود، شنا کنند.
ابراهیمی با رد این ادعا که سه تن از غرق شدگان در تعطیلات اخیر در محل مکان های سالم سازی دریا شنا می کردند، گفت: این موضوع در شهرستان نکا و بهشهر در حال پیگیری است.
معاون سیاسی- امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه کسانی که طی تعطیلات اخیر در دریای خزر استان جانشنان را از دست دادند، در خارج از طرح های سالم سازی غرق شده اند، گفت: مسوولیتی در قبال غرق شدگان خارج از مکان های اجرای طرح سالم سازی دریا نداریم .
وی با اشاره به وجود آلودگی در برخی از شناگاه های استان اضافه کرد: بر اساس نتایج نمونه های آزمایش شده، آلودگی سه مکان سالم سازی دریا به عنوان محل شنا تایید شد.
ابراهیمی تصریح کرد: آلودگی شناگاهها در سه طرح غرب مازندران تایید شده است و دستور متوقف شدن فعالیت های این مکانها نیز صادر شده است.
این مسئول به وجود ظرفیت های بالا در ارایه خدمات مختلف در مکان های سالم سازی دریا اشاره کرد و افزود: هر چند هنوز در بسیاری از طرح ها، امکانات اولیه در حد قابل قبول نیست، اما طرح هایی با امکانات و تجهیزات مطلوب نیز وجود دارد.
ابراهیمی با اشاره به 180 طرح سالم سازی دریا در سواحل مازندران بیان کرد: به نظر می رسد خدمات ارایه شده در طرح های سالم سازی دریا که در اختیار شهرداری ها است، متناسب با درآمدی که کسب می کنند، نیست.
معاون سیاسی- امنیتی استانداری مازندران در پاسخ به این سوال که چرا مسافران و گردشگران از طرح های سالمسازی دریا استفاده نمی کنند، گفت: برخی از مکان های سالم سازی شده دریا امکانات و تجهیزات خوبی دارند، و مردم می تواند این گونه مکان ها را انتخاب و از دریا استفاده کنند.
وی تعداد طرح های سالم سازی در سواحل ساری را هشت طرح عنوان کرد و گفت: اگر مردم مکان شهرداری را قبول ندارند، می توانند از دیگر طرح هایی که توسط بخش های خصوصی ایجاد شده، استفاده کنند.
ابراهیمی گفت: مشکلات زیادی در ایجاد زیر ساخت های سواحل مازندران وجود دارد که هر ساله با برنامه ریزی در حل آن تلاش خواهیم کرد.
معاون سیاسی - امنیتی استانداری مازندران اذعان کرد: استان مازندران 338 کیلومتر سواحل در دریای خزر دارد و 400 نقطه ممنوعه شنا نیز شناسایی شده است.
گفتنی است، در تعطیلات هفته جاری 19 نفر در دریای خزر استان مازندران غرق شدند.
پایان پیام/
نظر شما