استقرار نظام جامع مهارتی، بستر حمایت از کار و سرمایه ایرانی

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور استقرار نظام جامع فناوری را بستر و زمینه ساز بسیار مهمی در راستای حمایت از کار و سرمایه ایرانی عنوان کرد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، رجبعلی برزویی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی (17 خرداد) در جمع خبرنگاران گفت: نظام جامع آموزش عالی مهارتی و فناوری از مهر ماه سال جاری در کشور اجرایی خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه با اجرای این نظام تحول عظیمی در آموزش عالی کشور رخ می دهد، افزود: این نظام در راستای ارتقای وضعیت اشتغال و کار در کشور طراحی شده و به طوری که یکی از شرایط احراز اشتغال، آموزش های مهارتی خواهد بود.


این مقام مسئول با بیان اینکه در حال حاضر بیش از یک میلیون و 600 هزار ظرفیت در دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور وجود دارد، ابراز کرد: این در حالی است که حدود 400 هزار صندلی در این دانشگاه خالی هستند.

 

وی بیان کرد: از سال تحصیلی جدید نظام پودمانی به معنای واقعی در این دانشگاه اجرا می شود به طوری که هر کس می تواند با یادگیری تک پودمان ها در هر بازه زمانی و به طور جداگانه و با تجمیع آنها مدرک یک مقطع تحصیلی را کسب کند.

 

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی و کاربردی کشور یکی از مهم ترین بحث ها در نظام آموزشی مهارتی را مدرسان آن بیان کرد و گفت: در راستای شناسایی نقاط ضعف و قوت رشته های موجود در دانشگاه علمی و کاربردی در تمام استان های کشور مراکز تربیت مدرس راه اندازی می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: در این نظام همه مدرسان باید از افرادی باشند که خبرگان محیط کارند و آموزش های لازم برای حضور در کلاس برای آنها ارائه می شود.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه ورودی های سال تحصیلی جدید 60 درصد از آموزش های خود را در محیط کار کسب می کنند، عنوان کرد: 40 درصد از آموزش های ارائه شده در این نظام دانش پایه هستند و از تدریس دروس اضافه خود داری می شود.

 

وی با اشاره به اینکه 400 عنوان برنامه در دانشگاه علمی و کاربردی طراحی شده است، یادآور شد: در سال جاری 200 برنامه دیگر نیز اضافه شده که از سال تحصیلی جدید این دانشگاه با 600 عنوان برنامه کار خود را آغاز خواهد کرد.

 

برزویی اظهار داشت: در کشور استرالیا 20 هزار عنوان دوره شغلی وجود دارد در حالی که در کشور ما این دوره ها تازه در سال جاری به 600 دوره رسیده است.

 

وی به افزایش عناوین شغلی در کشور تاکید کرد و خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر شده که عناوین شغلی تا سال آینده به 1000 عنوان افزایش یابد.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه در کشور هیچ محدودیتی برای توسعه مراکز علمی و کاربردی وجود ندارد، افزود: در حال حاضر 450 هزار دانشجو در 888 مرکز دانشگاه علمی و کاربردی تحصیل می کنند.

 

وی تاکید کرد: مشکل اشتغال در کشور حل نخواهد شد مگر با اجرای نظام آموزش عالی مهارتی و این امر با همکاری تمامی ارگان ها و سازمان های کشور محقق می شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 139506

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha