به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، کاظم جلالی، نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جلسه علنی امروز سهشنبه 16 خرداد در جمع خبرنگاران گفت: انتخاب هیئترییسه به ما نشان داد که لیست فراکسیون رهروان ولایت اکثریت پستهای مجلس را بدست آورده است که این نشاندهنده وزن فراکسیون در داخل مجلس است.
وی اظهار کرد: تصور ما این بود که بعد از انتخاب هیئترییسه موقت در انتخاب هیئترییسه دایم گامی به سمت وفاق، هماهنگی و همکاری از سوی نمایندگان برداشته میشود اما باز هم دوستان صلاح دیدند در لیستهای متفاوت در انتخابات شرکت کنند.
وی با تأکید بر اینکه تغییری در ترکیب هیئترییسه دایم نسبت به هیئترییسه موقت وجود نداشت، بیان کرد: امیدواریم این انتخابات مسیر وحدتبخش و هماهنگ را طی کند و دوستان فواید بازی را بشناسند و بر اساس آن حرکت کنند.
جلالی تصریح کرد: هیچوقت در هیچ دورهای شاهد این حجم از تخریبها در انتخابات رییس مجلس نبودهایم که اینگونه حتی بحث انتخابات به سطح جامعه کشانده شود.
وی اضافه کرد: امیدواریم دیگر شاهد این صحنهها نباشیم تا سرمایههای ملی را حفظ کنیم.
وی با تأکید بر اینکه تغییرات در آرای هیئترییسه دایم پیامهایی را داشت، گفت: امیدواریم این پیامها را همه درک کنند.
وی با تأکید بر اینکه جلسه مجمع عمومی فراکسیون رهروان ولایت هفته آینده برگزار میشود، گفت: در مورد انتخابات هیئترییسه فراکسیون آقای لاریجانی بنا ندارد برای ریاست کاندیدا شود ولی در هر صورت فراکسیون برنامههای مشخصی دارد که در قالب آن برنامهریزیهایی برای چهار سال مجلس انجام میشود و بدینطریق میخواهد از ابعاد کارشناسی مجلس بهتر استفاده کند.
نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه مجلس نهم دارای نمایندگانی شجاع، پخته و با ابعاد کارشناسی و قوی تشکیل شده است، گفت: تلاش این مجلس با این خصوصیات این است که از ظرفیتها استفاده ببرد و همه رقابتها در آن به رفاقت تبدیل شود.
وی با تأکید بر اینکه دوران رقابت بسر آمده است، یادآور شد: همه ما باید در کنار هم باشیم و از همه دوستانی که مسیرشان با اکثریت مجلس متفاوت است میخواهیم به جمع اکثریت مجلس برای نشاط بیشتر بپیوندند.
دبیر فراکسیون رهروان ولایت خاطرنشان کرد: ما باید حواسمان باشد که مشکل مردم دعواهای جناحی و سیاسی نیست بلکه مشکلات آنها مسایل اقتصادی است که مقام معظم رهبری با نامگذاری امسال به درستی آن را نشانه گرفتهاند و ما باید در همین راستا موانع بر سر راه قانونگذاری و نظارت را برطرف کنیم و قوانینی جدید پیریزی کنیم.
جلالی تأکید کرد: هدف نباید جار و جنجالهای سیاسی باشد بلکه باید تلاش کنیم کار کارشناسی انجام دهیم.
وی در ادامه با اشاره به مذاکرات پیش روی جمهوری اسلامی ایران با 1+5 در مسکو خاطرنشان کرد: ما بسته پیشنهادیمان را در بغداد به صورت شفاف ارایه دادیم و گفتیم از حقوق هستهایمان عقبنشینی نمیکنیم.
وی ادامه داد: افکار عمومی ایران به مذاکرات طرفهای غربی اعتماد ندارند و چون بارها مذاکره کردهاند و بعد از مذاکره مسیر دیگری را غربیان رفتهاند لذا جمهوری اسلامی ایران بهترین مسیر را گفتوگوهای هدفمند منتج به نتیجه و کار کارشناسی میداند.
وی با تأکید بر اینکه موضوع رفتن پرونده هستهای ایران به شورای امنیت یک انحراف است، گفت: اولین گام باید اعتمادسازی باشد و در واقع مسیر پرونده ما برای رفع انحراف باید به آژانس برگردانده شود.
نماینده مردم شاهرود در مجلس با تأکید بر اینکه زبان تهدید زبانی نیست که ملت ایران به سمت تسلیم پیش ببرد، تصریح کرد: مذاکره از یک طرف و کوبیدن بر طبل تحریم از طرف دیگر تناقض آشکار غرب است که از سوی افکار عمومی قابل پذیرش نیست و لذا بر همین اساس جمهوری اسلامی ایران بعد از طرف مواضعاش قرار گذاشت که در رویه خود گفتوگوها را انجام دهد.
وی اضافه کرد: البته اقدامات آمانو در صورتی میتواند مثبت تلقی شود که آژانس به کار ویژه و مسیر اصلی خودش بازگردد و این نهاد تخصصی باید بر اساس دادههای علمی و بازرسیها گزارش خود را تهیه کند.
جلالی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچگاه رابطهاش را با آژانس قطع نکرده است، یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران به هیچوجه در دکترین امنیتی نگرش به سمت انحراف ندارد زیرا ما خواهان دانش انرژی هستهای برای مصارف صلحآمیز هستیم اما نوع عملکرد آژانس به ویژه در زمان مدیریت آمانو قابل پذیرش نیست و اگر آمانو میخواهد گامی بردارد بهترین مسئله بازگرداندن آژانس به مسیر تخصصی خودش و خارجکردن آژانس از گردونه مسایل سیاسی و تأثیرگذاری قدرتهای بزرگ است.
پایان پیام/
نظر شما