در طول تاریخ انسان های بزرگی فقط به خاطر دوستی به امام علی (ع) کشته شدند

مدیر عامل سازمان فرهنگی و تبلیغاتی هلال گفت: امروز شاهد بارگذاری بیش از 50 هزار فایل شعر و صدا در فضای مجازی سامانه سفینه النجاه هستیم که بسیاری از اشعار و نوحه ها توسط خود شاعران و مداحان خوانده شده است.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت السلام والمسلمین، فتحی، مدیر عامل سازمان فرهنگی و تبلیغاتی هلال در مراسم رونمایی از کتاب شاهد نامه و افتتاح سامانه بین الملی سفینة النجاة که ساعت 19 عصر روز گذشته در سالن سوره مهر حوزه هنری برگزار شد، با بیان این مطلب گفت: در طول تاریخ نشان از بزرگانی داریم که دست از جان و زندگی خود کشیدند و قدم در راهی گذاشتند که در نهایت کشته شدند و تنها جرمشان هم دوستی با علی(ع) و اولاد او بود.

 

وی افزود: این بزرگان در این راه کشته شدند، به دار آویخته شدند و بدنهای مبارکشان سوزانده شد، اما هیچ گاه از ترویج کلام علی و دوستی با وی دست نکشیدند و شکر می گویم که خداوند بهترین راه و نعمت را به ما عطا کرده است و چه نعمتی بهتر از علی(ع) و اینکه ایشان مولای ما باشند و باید از این نعمات بزرگ استفاده کنیم و قدر بدانیم.

 

فتحی تصریح کرد: ما اگر بخواهیم در معرفی آثاری را که در مدح و رثای این خاندان عظیم شأن در طول تاریخ تالیف و سروده شده،به دوستداران معرفی کنیم، تقریباً به چشم نمی آید، زیرا محیط آنقدر گسترده و پهنه آنقدر وسیع است که انگار کاری نکرده ایم.

 

مدیر عامل موسسه فرهنگی هلال خاطر نشان کرد: در وادی ادبیات آینی ما با دو شاخصه روبرو هستیم که همان ادبیات مکتوب و شفاهی است.ادبیات شفاهی بیشتر در کوچه و خیابان در هیئت ها و جلسه های مذهبی عزاداری ها و ... خوانده می شود و این موضوع از چند حیث، بسیار قابل توجه و اهمیت است.

 

وی اظهار داشت: مشکلی که در چند سال اخیر پیش آمده و با آن روبرو هستیم مربوط به همین بخش ادبیات شفاهی است که در نهایت باعث رنجش خاطر پیشکسوتان این وادی شده است زیرا این شاعران و مداحان اهل بیت در این زمینه الگو و اسوه تولید آثار هستند و بخش مهمی از شعر مکتوب و ادبیات شفاهی جلسات آینی بر عهده این عزیزان نهاده شده است.

 

فتحی گفت: بعد از توصیه مقام معظم رهبری در این خصوص و با همکاری و همدلی دوستان توانستیم هشت هزار ساعت مداحی را دسته بندی کنیم که بخشی از این آثار مربوط به سالهای قبل و بخشی مربوط به سالهای پس از انقلاب می شود.

 

وی اظهار داشت: در این خصوص کارها به صورت علمی انجام شد و نوحه ها، اشعار، قالب ها، موضوعات، به صورت جداگانه دسته بندی شدند و به صورت یک آرشیو کامل در آمدند و پس از این تصمیم گرفتیم که یکی آسیب شناسی هم برای مشکل پیش آمده صورت بگیرد که در نهایت به این نتیجه رسیدیم این آسیب ها از طریق ادبیات شفاهی بوده که داشت به سمت ادبیات مکتوب نیز بستری پیدا می کرد.

 

فتحی عنوان کرد: باید این مشکل به نحوی واکسنه می شد و برای درمان قطعی آن ما جلسه های فراوانی گذاشتیم بسیاری از بزرگان مانند حاج آقا سازکار و چند بزرگوار دیگر پذیرفتند و نخستین قدم ها برداشته شد.

 

مدیر عامل موسسه فرهنگی هلال اظهار داشت: اشعار سروده می شد و بعد به صورت کتاب در موضوعات مختلف و مربوط به ائمه (س) منتشر می شد که بعد تصمیم گرفتیم که این اتفاق خجسته را به صورت فراگیرتر در اختیار مردم قرار دهیم  که منجر به راه اندازی سامانه سفینة النجاة، تلفن گویا و ... شد. امروز شاهد بارگذاری بیش از 50 هزار فایل شعر و صدا در فضای مجازی هستیم که بسیاری از اشعار و نوحه ها توسط خود شاعران و مداحان خوانده شده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 13910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha